Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Bardzo ciekawy „składak” wyszedł. Jak dla mnie , proponuje zdjęcia by można było zobaczyć więcej szczegółów (np: tablice rej.). Sama sesja - piękna. Czekam na więcej.
Najchętniej dałbym Ci zakaz kupowania katalogowych modeli, abyś był zmuszony więcej takich cudeniek nam pokazywać, bo masz talent, i doskonale
to umiesz sfocić, gratulacje Rafale i więcej prosimy
Na Twoich fotkach te modele dużo zyskują w stosunku do tych aukcyjnych i katalogowych , co nie jest do końca bezpieczne finansowo
dla mnie, ja mam zamówioną R'13 Heide/Kelsa, i mam nadzieję że koronaświrus do tego czasu minie...
Nie malowali wnęk przy stopniach, odlew kabiny jest w beżowym kolorze. Z tymi białymi stopniami na innych pisankach masz oczywiście rację i tutaj na szczęście "niechcący" Herpie wyszło dobrze. Moim zdaniem model jest wykonany świetnie i nie ma się do czego doczepić, jestem zadowolony z powiększenia się mojej kolekcji tego spedytora.