Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Nie kuś, bo pokażę wszystkie pisanki
PS. Koledzy, dziękuję za oceny i komentarze.[/QUOTE
Te zdjęcia można skomentować tylko jednym słowem: rewelacja. A i czekam z niecierpliwością na prezentacje wszystkich takich wymalowanych modeli
Chwilę mnie nie było na forum a u Ciebie tyle się działo Wszystko co widać na zdjęciach bardzo mi się podoba, najbardziej chyba zazdroszczę całej czwórki limitowanej edycji Scani V8
Tym grupowym Heide dałeś do "pieca"... Ale nazbierałeś rarytasów. Nad którąś z limitowanych Scanii (może wszystkie) się zastanawiam. Pewnie w pierwszej kolejności sprawie sobie "trójeczkę"...
Twoja flota w barwach Heide robi kolosalne wrażenie. Co prawda mam mieszane odczucia do takich pisanek w wykonaniu Herpy, ale uroku w grupie im nie można odmówić.
Fajne "autko", ale na drugim zdjęciu to jakaś baba próbowała zaparkować na zatłoczonym dla niej parkingu.
No chyba że "nasz prezes" poszedł w końcu na prawko, to by się mogło zgadzać, bo nikogo nie widać za kółkiem
Może komuś się przyda takie info:
1. Zdejmujemy atrapę.
2. Wysuwamy tylni zderzak.
3. Płytę podłogową delikatnie wyciągamy rozszerzając nadwozie czymś cienkim (ja użyłem skalpela).
Najwięcej pracy było przy orurowaniu paki, chciałem aby wszystko się mieściło w oryginalnym opakowaniu.