Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Najchętniej dałbym Ci zakaz kupowania katalogowych modeli, abyś był zmuszony więcej takich cudeniek nam pokazywać, bo masz talent, i doskonale
to umiesz sfocić, gratulacje Rafale i więcej prosimy
Z racji nałożonego embarga zaprezentuję dwa prawie identyczne modele norweskiego przewoźnika.
Swego czasu prezentowałem już jeden model, na dzień dzisiejszy oba są prawie ukończone (pozostały drobne szczegóły do dodania).
Baza Herpa, kalki zakupione u "helmuta" + wkład własny.
Jak Ty się boisz o swoje serce wchodząc w mój wątek, to nie znaczy że moje masz wprowadzać w stan przedzawałowy pokazując to co pokazajesz.
Heide przepiękne i widzę że mamy podobnie ustaloną granicę kiczu, ja tylko jeszcze bym dorzucił Guldagera.
No a Twoje scanie
Rafał ty to umiesz podnieść ciśnieniezdjęcie grupowe kapitalne jest na czym oko zawiesića dwie ostatnie Scanie wyglądają rewelacyjnie z tymi wszystkimi dodatkamigratuluję świetnej roboty.
Dziękuję za oceny i miłe komentarze, dziś zaprezentuję kolejny model w trakcie przeróbek w moim warsztacie:
środek został pomalowany i doszło kilka drobiazgów, anteny tymczasowe (wymienię na cieńsze jak tylko zdobędę materiał), dojdzie kilka dodatków. @pj-pauli@JACEKPOMOC dzięki za pomoc w zakupach.
Bardzo fajny zestaw skomponowałeś. Bardzo mi sie podobają te otwierane kontenery. Muszę sobie kilka takich "załatwić". Najlepsze oczywiście detale w modelu i ostatnie zdjęcie...