• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Dioramy - Brodagaz

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Fajnie się to na fotkach ogląda, zwłaszcza gdy już jest kilka modułów gotowych obok siebie, ale mało kto zwróci tu uwagę na czas i prace, a o pieniądzach włożonych w to już nie wspominając. Szacun za to co robisz (y)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.307 109 2
Fajnie się to na fotkach ogląda, zwłaszcza gdy już jest kilka modułów gotowych obok siebie, ale mało kto zwróci tu uwagę na czas i prace, a o pieniądzach włożonych w to już nie wspominając. Szacun za to co robisz (y)
Niestety jak każde hobby i ta zabawa nie jest tania , ale bardzo jest miłe to że ktoś to docenia a przede wszystkim dla mnie jest to pasja i chyba jedyna rzecz którą opanowałem w stopniu zadowalającym :) :) :)

maniac64

Znany użytkownik
Reakcje
1.191 5 0
Super to wszystko wygląda ,fajne te mućki i zagroda dla nich, i ta cysterna z wodą świetnie wyszla (y)(y), widać że krowy dobrze karmione bo pastwisko zaminowane odrobine :)(y) podoba mi się ,jest klimat

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.863 387 20
Kapitalny stary sad jabłkowy Ci wyszedł. Gratuluję. Te drzewa są niesamowicie zrobione. Pastwisko też super-realistyczne. Gratuluję. (y)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.307 109 2
Super to wszystko wygląda ,fajne te mućki i zagroda dla nich, i ta cysterna z wodą świetnie wyszla (y)(y), widać że krowy dobrze karmione bo pastwisko zaminowane odrobine :)(y) podoba mi się ,jest klimat
Pastwisko z zagrodą to robota Irokeza , ja tylko to dopieszczam dodaje dodatki i próbuje zgrać z naszym modułem , między innymi dodałem sad i krowy wróciły na swoje miejsce :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.863 387 20
Bardzo fajna scenka. Babcia z kramem wygląda prawie jak w realu. A to że dopiero zaczęła handel to widać po skrzynkach nóweczkach. ;)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 22
Dioramy i makiety 31
Dioramy i makiety 9
Dioramy i makiety 28
Dioramy i makiety 169