• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Dioramy - Brodagaz

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Wnętrze sklepu zrobiłeś bardzo fajnie i pomysłowo, najlepsza i tak makietka z dzieciakami (y) fajnie się teraz całość prezentuje:) swoją droga, ciekawy tabor jedzie po torach :ROFL:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.017 387 20
Kolejne ciekawostki pokazujesz. Wnętrze, rzeczywiście, zrobione świetnie. Teraz pozostanie Ci trochę zwaloryzować parking i chodnik, chyba że zostawiasz taki świeżo położony... ;)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.465 109 2
Kolejne ciekawostki pokazujesz. Wnętrze, rzeczywiście, zrobione świetnie. Teraz pozostanie Ci trochę zwaloryzować parking i chodnik, chyba że zostawiasz taki świeżo położony... ;)
Parking raczej zostawię jak jest , a chodniki już lekko zwaloryzowałem , zastanawiam się nad waloryzacją budynku żeby nie przesadzić :)

Gerson

Znany użytkownik
Reakcje
1.608 26 0
Chapeau bas (y).
Pomysł na sklep genialny.
Widziałem dzisiaj ten moduł na żywo. Rewelacja.

Wydaje mi się, że jest to - jak do tej pory najlepiej wykonany przez Ciebie moduł.
Poprzeczka zostaje zawieszona jeszcze wyżej.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.465 109 2
Dziś taka fotka w ramach zapowiedzi , 5 modułów z autostradą , Gerard jeszcze musi zrobić torowisko i elektrykę , a później ja się biorę za wykańczanie.
IMG_20161103_172320.jpg

Adam66

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
6.418 110 1
Broda, bój się Boga:eek: Coś absolutnie niesamowitego:eek: Wreszcie więcej modułów dla samochodów:devil:
Tylko nie waż się stawiać ograniczenia prędkości;) to będą najszybsze moduły w Układzie Warszawskim:cool:
Zamiast torów daj to co lubię najbardziej - 3xSZ - Szybkie Szerokie Szutrówki:ROFL:

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.017 387 20
No to gratuluję pomysłu i będę gorąco kibicował. Tak się przyglądam i zastanawiam, czy nie za blisko ta autostrada od nasypu torowego? Jakoś mi to nie za bardzo pasuje. :confused:

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.465 109 2
No to gratuluję pomysłu i będę gorąco kibicował. Tak się przyglądam i zastanawiam, czy nie za blisko ta autostrada od nasypu torowego? Jakoś mi to nie za bardzo pasuje. :confused:
Maćku jest taka droga trasa Szczecin - Świnoujście , okolice stacji Rurka , a druga sprawa że moduły mają ograniczoną szerokość :)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.017 387 20
Rozumiem, że musi być kompromis w związku z szerokością modułów. I to mi się podoba, bo realizm realizmem, a wielkość modułów zmusza nas do pewnych odstępstw od warunków rzeczywistości. Tak trzymaj. (y)

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Maćku jest taka droga trasa Szczecin - Świnoujście , okolice stacji Rurka , a druga sprawa że moduły mają ograniczoną szerokość :)
Rzeczywiście jest taka droga , ale tam jest trochę szerzej!. Gdzieś widziałem , że jak jest mała odległość to stosują ekrany. W tym przypadku to nie do końca dobry pomysł, bo ekran będzie zasłaniał albo autostradę albo tory. Pozostaje kompromis, ale do pewnych granic.
A samochody będą stacjonarne czy w ruchu ?
[DOUBLEPOST=1478294307][/DOUBLEPOST]Może dla urozmaicenia terenu w środku wstawić moduł z mostem.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 22
Dioramy i makiety 31
Dioramy i makiety 9
Dioramy i makiety 28
Dioramy i makiety 169