• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Dioramy - Brodagaz

Zdrada69

Moderator Skala 1:220 (Z)
Zespół forum
Reakcje
6.226 39 0
Dawno nie dostawałem powiadomień więc mam dziurę w oglądaniu....:) Super pomysł ze sklepem Hobby i makietą.
A na tym balkonie to "autoportret" ? ;)

J

Jurek ST44

Gość
Broda, brakuje tam pod blokiem grupy strajkującej w obronie " uczuć religijnych "
A na sąsiednim balkonie postaw wędkarza co podpiernicza z dołu kurczaka.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.873 387 20
Zapowiedź fajna, tylko ja nie widziałem Multicarów w sadach. Raczej traktor z przyczepą, a w obecnych czasach to swego rodzaju "pociąg skrzyniopalet" na przerobionych przyczepkach towarowych.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.307 109 2
Zapowiedź fajna, tylko ja nie widziałem Multicarów w sadach. Raczej traktor z przyczepą, a w obecnych czasach to swego rodzaju "pociąg skrzyniopalet" na przerobionych przyczepkach towarowych.
Maćku jak nie widziałeś Multicara w sadzie to właśnie zobaczyłeś :) :) :)
Mały sad i gospodarz używa co ma , ładuje na ciężarówkę i jedzie na targ :)

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Podoba mi sie bardzo zapowiedź (y) Sad wyglada niesamowicie, podobaja mi sie bardzo skrzynki z jabłkami:) Jeśli gotowiec jest zbyt duzy to mogles spróbować posypki do ciast :)
Multicar to ten co myśle? ;)

A te arbuzy co robią na jabłonkach ? :ROFL: Nie za duże te jabłka, czy mi się wydaje ? Jak zawsze dołożysz do pieca scenerią.
Dla mnie to wielka ciekawostka :) Nigdy nie widziałem czerwonych arbuzów ale dobrze wiedziec ze takie sa :D

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.307 109 2
Podoba mi sie bardzo zapowiedź (y) Sad wyglada niesamowicie, podobaja mi sie bardzo skrzynki z jabłkami:) Jeśli gotowiec jest zbyt duzy to mogles spróbować posypki do ciast :)
Multicar to ten co myśle? ;)

Dla mnie to wielka ciekawostka :) Nigdy nie widziałem czerwonych arbuzów ale dobrze wiedziec ze takie sa :D
Jak nie widziałeś czerwonych arbuzów , a obranego nie widziałeś :) :)

Tak można użyć posypki , można wybrać najmniejsze kuleczki zmierzyć , sprawdzić skalę i odkleić wszystkie z jabłonek a potem siedzieć dwa dni i kleić za ogonki nowe jabłka ale niestety nie mam na to czasu ani ochoty , Panowie nie popadajmy w modelarskie paranoje :) :)
Tak to ten Multicar co myślisz , w odpowiednim momencie się zaświeci :)

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Jak nie widziałeś czerwonych arbuzów , a obranego nie widziałeś :) :)

Tak można użyć posypki , można wybrać najmniejsze kuleczki zmierzyć , sprawdzić skalę i odkleić wszystkie z jabłonek a potem siedzieć dwa dni i kleić za ogonki nowe jabłka ale niestety nie mam na to czasu ani ochoty , Panowie nie popadajmy w modelarskie paranoje :) :)
Tak to ten Multicar co myślisz , w odpowiednim momencie się zaświeci :)
Okres masz? :D Niemowie ze masz sciagac ale na przyszlosc mozna uzyc posypki, mi sie tak czy siak podoba bo to i tak rzadki widok na makietach.
Widziałem obrane arbuzy ale nie widzialem zeby ktos je obierał na drzewach i do skrzynek :D

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 22
Dioramy i makiety 31
Dioramy i makiety 9
Dioramy i makiety 28
Dioramy i makiety 169