• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Dioramy - Brodagaz

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Fajnie zobaczyć swoją prace na Waszych modułach :) Podoba mi sie bardzo scenka przy bunkrze, butelki pierwsza klasa, ale najbardziej podoba mi sie jeden detal... zając(y) Mały, schowany w trawie, a własnie takie małe detale jak on czy butelki dają najwiecej na makietach(y)

Gerson

Znany użytkownik
Reakcje
1.608 26 0
Trochę nie podobają mi się te zacieki na wiadukcie. Nie są za szerokie? Czy tylko tak to wygląda na zdjęciach?
"Patologia" na bunkrze - pierwsza klasa (y)
Audi też prezentuje się super pod wiaduktem.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.336 109 2
Trochę nie podobają mi się te zacieki na wiadukcie. Nie są za szerokie? Czy tylko tak to wygląda na zdjęciach?
"Patologia" na bunkrze - pierwsza klasa (y)
Audi też prezentuje się super pod wiaduktem.
Nad zaciekami muszę jeszcze popracować , na razie to jeszcze mokre są i dlatego tak się w oczy rzucają.
Z drugiej strony mogę zacytować Twój tekst z warsztatów << Zrób ........j

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.896 387 20
Fajne fotki. :)
Rozumiem, że święta wielkanocne za pasem, ale żeby czekoladowy zając biegał po łące? :eek::D:eek::D:eek::D Przemaluj go na kolor szary, będzie bardziej naturalny. :podstepny::D

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.336 109 2
Fajne fotki. :)
Rozumiem, że święta wielkanocne za pasem, ale żeby czekoladowy zając biegał po łące? :eek::D:eek::D:eek::D Przemaluj go na kolor szary, będzie bardziej naturalny. :podstepny::D
Najlepiej chyba by było tak pomalować ale nie w naszej skali. A ten mój taki czekoladowy do końca nie jest , ma białe uszy ( jakkolwiek myśliwi je nazywają ) i białawy brzuch.
zajac.jpg

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.896 387 20
Najlepiej chyba by było tak pomalować ale nie w naszej skali. A ten mój taki czekoladowy do końca nie jest , ma białe uszy ( jakkolwiek myśliwi je nazywają ) i białawy brzuch. Zobacz załącznik 366390
No bo uszy i brzuch ma z białej czekolady. Jak pomalujesz to na beżowo i zdobisz waloryzację szarą farbą to będzie idealnie. ;)

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Wychodzi na to że masz mało realistyczne moduły, więc może zamiast pakować oswietlone herpy i busche postaw gratisowego tira którego można kupić juz od 5zł :ROFL::ROFL: (Podobno nie widać róznicy w wykonaniu tylko cenowo 10 razy tansze :D )

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Na razie to leżysz na deskach i zaraz Ciebie sędzia wypunktuje... :D

1. mleko w studni
2. zając z czekolady
3. ?

Poważnie ujmując to moduł nabrał realizmu, imprezka na betonie bardzo klimatyczna. Dobry pomysł na przyszłość z tymi przęsłami, żeby się gdzieś może pojawiły, o których napisałeś, bo na Odrze takie pozostałości to klasyk powojenny.

Paweł, powiedz proszę co tam wsadziłeś do tego Audi, że po oświetleniu trzeba w kasku jeździć i że tyle pali? :D :D

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Na tych fotkach ten moduł sie zupełnie inaczej prezentuje, tutaj wyszło juz pięknie(y) Uległeś presji i nawet zajac sie szary zrobił, teraz go nie widac nawet.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.896 387 20
No to jestem pod wrażeniem. 22.gif 22.gif 22.gif Pięknie to zrobiłeś. Zając wygląda tak jak powinien i dlatego prawie go nie widać. ok.gif Chapeau bas. chapeaubas.gif chapeaubas.gif chapeaubas.gif

saaro

Aktywny użytkownik
Reakcje
485 5 0
Świetnie Ci moduł wyszedł(y) W bardzo szybkim tępie te moduły budujesz. Skąd Ty bierzesz na to wszystko czas?
Co do bunkra. Koło mojego miejsca zamieszkania przebiega szlak kolejowy, który był podczas II WŚ chroniony był przez różnego typu bunkry (schrony bojowe). Dlatego Twój pomysł jak najbardziej pasuje do modułu.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.336 109 2
Świetnie Ci moduł wyszedł(y) W bardzo szybkim tępie te moduły budujesz. Skąd Ty bierzesz na to wszystko czas?
Co do bunkra. Koło mojego miejsca zamieszkania przebiega szlak kolejowy, który był podczas II WŚ chroniony był przez różnego typu bunkry (schrony bojowe). Dlatego Twój pomysł jak najbardziej pasuje do modułu.
Czas ciągle go brak , ale jak ludzie śpią to ja robię przy modułach , śpię szybko i idę do pracy i tak w kółko a w międzyczasie normalne życie ;):)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 22
Dioramy i makiety 31
Dioramy i makiety 9
Dioramy i makiety 28
Dioramy i makiety 169