• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Dioramy - Brodagaz

saaro

Aktywny użytkownik
Reakcje
485 5 0
Też już próbowałem po nocach zajmować się modelarstwem. Problem tylko w tym, że później człowiek chodzi za dnia jak zombie:obcy:

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.336 109 2
Dziś ponownie Lidl , mam dość tego modułu , może jeszcze kiedyś do niego wrócę , na razie wygląda tak :)

Czesiek z Heńkiem piją mleko po drugiej stronie torów.
IMG_1306.JPG

Grażyna wraca z zakupów , zaraz Heniek dostanie zjebki że ona z tobołami a on na pogaduchach.
IMG_1307.JPG
IMG_1308.JPG

Reszta już normalnie na zakupy wpadła.
IMG_1309.JPG

Teresa jeszcze nigdy nie zaparkowała równolegle do linii , ale spokojnie kiedyś się nauczy prawo jazdy ma dopiero 24 lata.
IMG_1310.JPG

Babcia Halina i jej 20 letni cenias od nowości garażowany i zaledwie 15 tyś km , babcia tylko do Lidla i z powrotem jeździ.
IMG_1314.JPG

Oświetlenie samochodów ABARTH.

IMG_1291.JPG

Majster Tadek tłumaczy młodemu ile piwa potrzeba na jedną zmianę :)
IMG_1293.JPG

Babcia Krystyna i jej BMW
IMG_1294.JPG

Aśka cieszy się jak nie wiem bo kupiła na promocji włoski makaron , a Marek uwielbia rosół z włoskim makaronem.
IMG_1295.JPG

IMG_1299.JPG
IMG_1301.JPG

Pierdziele nie wytrzymam do końca zmiany .

IMG_1304.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.896 387 20
Kapitalne klimaty pokazujesz na tych modułach. Pięknie to wygląda. No i bardzo realistycznie. Oświetlone samochody to taka wisienka na torcie i bardzo urealniają te klimaty. (y)

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Wkoncu porzadne zdjecia dałes ;) Klimat Lidla wesoły, fajnie prezentacje zrobiłes, normalnie człowiek by sie nad tym tak nie zastanawiał a Ty to fajnie nam przedstawiłes (y) Podoba mi sie Grazyna, fajnie wykonana i realnie z tymi tabołami, mam tylko zastrzeżenia do cieniasa Haliny, mały przebieg a rdza go juz zżera, widac na fotce ze z bagażnika jest juz prześwit na ulice na nadkolu :D

Adam66

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
6.418 110 1
Muszą być niezłe ceny w tym Lidlu... Na parkingu rejestracje z całego kraju;)
Fajny klimacik uzyskałeś Marcinie. Na bogato wyszło, ale też zostawiłeś trochę luzu. Oświetlone samochody rzeczywiście wymiatają(y) @Abarth trzyma klasę:gwizd:

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Wszystko już zostało napisane. Potwierdzę - klimat jak w realu pod Lildlem,opis scenek fantastyczny no i te blachy z całej polski ( Lidl chyba w jakiejś miejscowości wypoczynkowej) (y)

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Broda, ten moduł z Lidlem i Twoja narracja do tego to mistrzostwo(y) I my tam możemy chwalić się modelikami bo jedne są lepiej wykonane, a drugie trochę gorzej ale to głównie praca innych z co najwyżej naszymi poprawkami.Ty natomiast tworzysz klimat i nową rzeczywistość na swoich modułach.Wielki szacun(y)
Oczywiście z dużym udziałem oświetlonych od Pawła i tu kolejny wielki szacun dla jego pracy. Tak trzymać.

Ostatnio edytowane:

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Broda, ten moduł z Lidlem i Twoja narracja do tego to mistrzostwo(y) I my tam możemy chwalić się modelikami bo jedne są lepiej wykonane, a drugie trochę gorzej ale to głównie praca innych z co najwyżej naszymi poprawkami.Ty natomiast tworzysz klimat i nową rzeczywistość na swoich modułach.Wielki szacun(y)
Oczywiście z dużym udziałem oświetlonych od Pawła i tu kolejny wielki szacun dla jego pracy. Tak trzymać.
Dzieki :) Nie wiem czy dobrze przyjrzałeś się zdjęciom ale ja Cie od tej strony Heniek nie znałem, zebys gdzies za torami w krzakach tanie wino walił z jakims brynolem... Miałem Cie za porządnego człowieka :ROFL:

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 22
Dioramy i makiety 31
Dioramy i makiety 9
Dioramy i makiety 28
Dioramy i makiety 169