• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Dioramy - Brodagaz

Adam66

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
6.418 110 1
Gospodarzu, poza tym, że Wam się mleko do studni wlało;), to jak dla mnie gospodarstwo macie na wypasie... macie gdzie krowy wypasać i w ogóle jest cudnie(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.896 387 20
Kawał dobrej roboty zrobiłeś. Jestem pod wrażeniem. Masz dar do szczegółowego odwzorowania naszej polskiej rzeczywistości. (y)

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Marcinie jedziesz z tymi modułami niesamowicie.Mam tu na myśli tempo jak i wykonanie - rewelacja!!
O co chodzi z oglądaniem w weekend na żywo?? Gdzie to będzie można zobaczyć??

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
No tempo zawrotne , chyba już nie śpisz tylko budujesz , stawek super tylko jak koledzy pisali trochę więcej zieleni dookoła , wieś świetna z czego ta siatka na płoty ???

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.336 109 2
No tempo zawrotne , chyba już nie śpisz tylko budujesz , stawek super tylko jak koledzy pisali trochę więcej zieleni dookoła , wieś świetna z czego ta siatka na płoty ???
Zestaw płotu od Kotebiego , drewniane też od Niego laserem cięte , siatka chyba taka sama w moskitierach z Lidla była ;)

Kedar

Użytkownik
Reakcje
29 0 0
Marcin, następnym razem jak będziecie wystawiać się z Gerardem, to nie ulegaj jemu i wystawiajcie skrzynki drogą do publiki, bo jeśli po torach znowu będą problemy z jazdą, to chociaż widzowie będą mieli bardzo ładne widoki. :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 22
Dioramy i makiety 31
Dioramy i makiety 9
Dioramy i makiety 28
Dioramy i makiety 169