• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

DIORAMA H0-H0e

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.780 13 0
mattia napisał(a):
Daniel ! w takim kraju zyjemy i jak narazie nic na to nie mozemy poradzic ,(ktos zawsze robi decyzje za nas) :devil:
Na szczęście to i owo z tego co potrzebuje było w sklepie Conrad, wiec złożyłem zamówienie :D .
Przez te zawieje i zamiecie na czwartek "hołota" dojedzie :D

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.780 13 0
Dzisiaj elektryka , a więc lutowanie i podklejanie kabelków do spodu makiety. Może uda mi się przed wieczorem zrobić fotki nocne:).
Ps.
A gdzie jest czat na Forum?:rolleyes:

Marcin Kempa

Znany użytkownik
Reakcje
167 1 0
Ładniutka;) Zawsze fajna jest w twoich makietach absolutna precyzja wszystkiego. No i ta estetyka. Daniel Ty po prostu masz fach w ręku. Nie planujesz otworzyć jakichś warsztatów szkoleniowych?;)

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.780 13 0
A zapraszam bardzo chętnie wszystkich.... będzie twórczo i wesoło:).
A dziś wieczorem wreszcie udało mi się okiełznać w miarę mój kuchenny "pseudo", mikro - warsztat pracy:oops: .
Ci co byli u mnie widzieli co się ostatnio działo:eek:.
Już był taki "rejkiawik", że nie mogłem nic znaleźć potrzebnego w szybkim czasie:mad: .
Teraz mogę przystąpić do normalnej, uporządkowanej pracy:p.

Załączniki

KAMAPI

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
i nawet Waćpan w oknie się ukazał, jak mistrz drugiego planu :p
Już widzę jakie ku..y będą fruwać jak będziesz z tej górnej półki musiał ściągać...

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.780 13 0
Ha ha ha ... tak sobie ustawiłem , że sięgnę na pewno, ale to, że "mięcho" i tak będzie po kuchni latać, to murowane...;)... w końcu to kuchnia...:).

JohnyTRS

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
377 1 0
A nie lepiej zrobić porządek w szafkach i szufladach (wiosna idzie, może jest coś niepotrzebnego :D) i to z tego regału wpakować do jakieś pojemnej szuflady?

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Buduję makietę 13
Buduję makietę 106
Buduję makietę 20
Buduję makietę 49
Buduję makietę 10