Jeśli chodzi o tabor i samochód na dioramie to wiadomo- są to rzeczy ,które można w każdej chwili zmienić . Sam temat dioramy jest uważam na tyle uniwersalny ,ze spokojnie można osadzić na niej wszystkie pojazdy od lat 80, a może i nawet wcześniejszych do czasów współczesnych ( choćby jadący, nowoczesny spalinowy szynobus lub pociąg turystyczny ze starymi wagonami, itp...) .
Zaś to, co dotyczy parowozu TKw 3, to nawet jeśli pracował na PKP do lat 60tych, to jest to mój jedyny model parowozu. Wiem ,że może i nie pasuje na dioramie ( dla purystów ),jednak kocham ten model i stawiam go oczywiście jako na torach by "coś stało" . Niema sprawy - jeśli rzeczywiście ten parowóz jest wyjątkowo drażniący, więcej nie będę go umieszczał na fotkach .
Zaś to, co dotyczy parowozu TKw 3, to nawet jeśli pracował na PKP do lat 60tych, to jest to mój jedyny model parowozu. Wiem ,że może i nie pasuje na dioramie ( dla purystów ),jednak kocham ten model i stawiam go oczywiście jako na torach by "coś stało" . Niema sprawy - jeśli rzeczywiście ten parowóz jest wyjątkowo drażniący, więcej nie będę go umieszczał na fotkach .