• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

DIORAMA H0-H0e

A

Adam-H0

Gość
Daniel !!

teraz dopasuj kawal nowej dechy i wio dalej - zanim zacznie sie nowy rok bedziesz mial kawal makiety na HOBBY 2012 ;)

mam pomysl, na nastepnym kawalku zrob pieczenie ziemniakow ( dym z ogniska moze byc ten od parowozow ) - tak mi to przyszlo, bo zjadl bym takiego kartofla, a tu trzeba od razu uzgadniac takie ognisko ze STRAZA POZARNA :?

A tak na powaznie, to twoje zdjecia sa tak samo rewelacyjne, jak twoja makieta. 8)

FENIX

Znany użytkownik
Reakcje
3.539 252 31
Masz Danielo świadomość,ze czas poświęcony na fotki
to czas ,który by można spożytkować na trzeci moduł.
A na trzech to już byś sobie lekko pośmigał.

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.780 13 0
Dzięki Chłopaki za wszystkie miłe słowa i porady ,ale rzeczywiście dla siebie tez powinienem coś zacząć robić :D .
Tylka mam taką wadę ,że lubię najpierw innych uszczęśliwić a potem siebie.
Na koniec tematu tej dioramy z dworcem jeszcze dojdą dwa super smaczusie ,ale foteczki niebawem :p .

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.780 13 0
Dziś lekka reorganizacja zieleni,a pod rampę zajechał samochód z dostawą kapusty...
Wieczorem specjalny,dodatkowy smaczuś... :p .Pierwsza osoba, która zgadnie co jest na fotce 7802 i jakie ma to coś "bajerki",ten ma u mnie piękne drzewo :D .

Załączniki

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
318 2 3
daniel loko napisał(a):
makieciarz napisał(a):
no świecącymi światełkami :p
Tak z ze świecącymi... :p .
Ale ponieważ Ty i tak masz ciągle moje drzewa wiec jesteś poza konkursem,... ;)
A ja zgaduję, że to z firmy:

Bicyc-Led, Ralf Blask - Krefeld Germany :)

Tak z drugiej strony to właściciel ma ciekawe nazwisko - po polsku pasuje do rodzaju produktów. No i ma też fajne figurki na rowerach które tak samo jak motocykl pasują do dioramy z tej epoki.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Buduję makietę 13
Buduję makietę 106
Buduję makietę 20
Buduję makietę 49
Buduję makietę 10