• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

DIORAMA H0-H0e

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.780 13 0
Corwin napisał(a):
Tylko ciut Ci Daniel te późnojesienne drzewa z tyłu nie pasują do tych na makiecie.
Przykro mi wiem o tym-
zrobiłem to by mniej więcej wiedzieć
jakie proporcje zastosować przy robieniu zdjęć
,a wiosny z jesieni nie zrobię... nie? ;)
Chyba ze jutro znajdę okolice gdzie jeszcze jest więcej zielonych drzew ,w co wątpię :(
To moje własne tło, wiec muszę jeszcze skoczyć w plener i poszukać czegoś...
.

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
318 2 3
Z kolorystyką taką jak na zdjęciu pierwszym to już będzie znacznie lepiej... A jeszcze można co nieco poprawić i będzie perfekt.

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.780 13 0
Trochę zabawy z taborem - czyli ruch składów w dzień powszedni :p .

Załączniki

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.780 13 0
UNIVERS napisał(a):
Widzę, że już na alledrogo:
Tak , jest na Allegro i wcale nie jest drogo- wystarczy tylko pomyśleć ile pracy i kosztów jest w to włożone. Po za tym jak napisałem cena jest do negocjacji,więc nie ma co dywagować na ten temat :| . Kupi to będzie zadowolony :p - nie kupi to nie będzie miał :!: Telefon każdy zna - wystarczy zadzwonić i się dogadać :) .
A tym czasem już całe oświetlenie na tyłach dworca zmienione,wiec nareszcie nie ma już drażniących przeskalowanych lamp, a i efekt jest lepszy :D .

Załączniki

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.780 13 0
Dobra ,dam ,ale następne dopiero zrobię jak dojdą jakieś szczegóły lub powstanie nowa diorama.
Po prostu wykorzystałem piękną pogodę by ostrzejsze fotki zrobić :D .

Załączniki

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Buduję makietę 13
Buduję makietę 106
Buduję makietę 20
Buduję makietę 49
Buduję makietę 10