• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Ciekawe filmiki z koleją

Artur_BJ

Aktywny użytkownik
Reakcje
478 8 0
Tu by można ze sto postów napisać o ujęciach. Mnie zaciekawił wjazd pociągu międzynarodowego Wilno - Berlin.
Kadr z 6:42.

EDIT - to chyba część pociągu Leningrad - Paryż. Screen z rozkładu jazdy pod spodem.

1733503098220.png

1733503649027.png

Ostatnio edytowane:

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.772 523 30
Koledzy, bardzo proszę o większą uwagę przy wstawianiu postów, a przede wszystkim o wcześniejsze przejrzenie forum, czy ten sam materiał lub informacja nie były już gdzieś pokazane. Pomijając fakt, że film z Małkini był już dawno na forum pokazany, choć nie w takiej jakości, to od wczoraj ta nowa wersja została w kilku różnych wątkach. Ten wpis jest umieszczony wszędzie tam, gdzie to znalazłem i wszędzie zwracam uwagę na jedną z podstawowych zasad forum: nie zamieszczamy tego samego w różnych wątkach i nie zamieszczamy czegoś, co już było przed chwilą pokazane przez kogoś innego.

garou

Znany użytkownik
Reakcje
4.677 443 99

Magic

Znany użytkownik
Reakcje
6.012 37 4
@garou, gdy ja wrzucałem to było parę minut wcześniej opublikowane;) Wiesz, tu nie chodzi o to kto pierwszy, ale obejrzałem, i uznałem, że warto dodać, i jak przypuszczałem, są szanse, że na tym kanale jeszcze wypłynie trochę jakościowych filmów. Najprościej to by było przenieść zawartość wątku "Niesamowite..." w wątek "Ciekawe filmiki...". I jakoś oznaczyć jak się da, gwiazdką czy czymś tam. I problem dublowania się rozwiążę.
A akurat "Wagonowy hyde park..." to jeden z najciekawszych wątków z motywem historycznym i z automatu wszelkie newsy z lat minionych powinny tam lądować.

KoVaL

Znany użytkownik
Reakcje
2.854 56 5
Nie wiem czy było ,trzy filmy w jednym ,część pierwsza o budowie toru ,część druga o Śląskiej DOKP , trzecia o wypoczynku kolejarzy, rok 1976 WFO.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Linki 0
Linki 36
K
Linki 2
D
Linki 3
Linki 7