• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja cieżarowe - irokez46

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.007 387 20
Świetne te dwa modele. Obydwa mi się podobają, z niewielką przewagą Magnumki. (y)

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Nie wiem czemu ale bardzo podobają mi się te Magnumki szczególnie ta powiedzmy wiśniowa :) a herpa jeszcze nie wydała jej w moim ulubionym kolorze. Co do WB to jakoś nie przepadam za tą firmą ale Magnumy jak i cała reszta ciągników wykonana w Twoim standardzie na duży + (y).

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.452 109 2
Już mnie zaczynasz denerwować tymi waloryzacjami co jedne to lepsze pokazujesz .:):D:ROFL:
Czarna Magnumka mi się bardzo podoba.(y)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.007 387 20
Pięknie zwaloryzowane. Wnętrza kabiny rewelacyjne. Obydwie mi się bardzo podobają. (y)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.007 387 20
Bardzo ciekawie wygląda po waloryzacji. Graty w środku i oznaczenia dodają realizmu. Podoba się.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Ogólnie bardzo fajny model. Nie pasują mi tutaj 2 rzeczy i to kompletnie. Oznaczenie z 3 i te lusterka. Naczepa fajnie wygląda na spracowaną, przydała by się jej jakaś skrzynka. Niestety dla mnie całokształt psują lusterka.