• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja cieżarowe - irokez46

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.580 67 1
Te żółte modele z WB są jednymi z moich ulubionych w malowaniu tego przewoźnika . Zawsze mi się niesamowicie podobały a teraz po waloryzacji są o niebo lepsze . Podoba mi się także że wash już nie jest taki mocny tylko delikatnie odkreśla elementy karoserii na kabinie .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Popieram Bartka. Jaśniejszy wash dużo lepiej wygląda na jasnych kabinach. Modele po waloryzacji świetne, jak zwykle. Podobają się obydwa.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.580 67 1
Fajne modyfikacje sasch-ów . Co do naczep to jak dla mnie może być . Sam ciągam wiletona i porównując oryginał do tego co nam zaprezentowałeś to tylko jeden element znalazłem który je różni , ale to naprawdę mała pierdoła .

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Fajne modyfikacje sasch-ów . Co do naczep to jak dla mnie może być . Sam ciągam wiletona i porównując oryginał do tego co nam zaprezentowałeś to tylko jeden element znalazłem który je różni , ale to naprawdę mała pierdoła .
Mi chodziło głównie o tylną belkę, gdyby ją odwrócić do góry nogami to byłoby jak najbardziej realnie. :)
Swoją drogą, nigdy nie widziałem Sachsa z Wieltonem.

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.577 47 0
Ja też nie widziałem Sachsa z Wieltonem, ale modelarstwo to też zabawa.Kiedyś byłem "ortodoksem" pod tym względem i model musiał wyglądać tak jak oryginał, teraz jednak ma mnie cieszyć i mi się podobać.Belka inna, wiem o tym, ale nie ma to dla mnie znaczenia tak samo jako jak fakt że w obu naczepach dałem taki sam numer rejestracyjny.;)[DOUBLEPOST=1391093634][/DOUBLEPOST]
Według mnie biały jest o wiele ładniejszy.
Jak dla mnie to najlepszy polonik jaki wyszedł.