• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja cieżarowe - irokez46

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Obydwa modele świetne i obydwa fajnie zwaloryzowane. A to, że nie są takie jak oryginały to mi akurat nie przeszkadza. To właśnie jest fajne w modelarstwie. Możesz złożyć sobie taki zestaw, który ma Ciebie cieszyć. :)

tomek458

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Steyr z wanną wygląda bardzo fajnie, w dodatku ten napis węgiel i nr tel. Tylko, że ten ciągnik jest rzadko spotykany. Lepiej by wyglądał z manem albo scanią.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Steyr dziś wygrywa. Pięknie się prezentuje. Na drugim miejscu SK-acz. Świetne wykonanie waloryzacji, jak zwykle u Ciebie.

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.577 47 0
Dziś dwa modele niezbyt bogate w detale, ale dla mnie dość szczególne i dlatego postanowiłem je zostawić.Firanka to pierwszy WB jakiego kupiłem, od niego wszystko się zaczęło.Cysterna natomiast to model numer trzy w kolekcji i razem z Actrosem z naczepą Edwards cała pierwsza trójca pozostaje.Jeden bo mi się podoba a dwa z sentymentu.Uprzedzam od razu komentarze, wiem że na cysternie widnieje napis tylko dla spożywki, ale moja wozi benzyne.:D

SAM_0878.jpg
SAM_0879.jpg
SAM_0880.jpg
SAM_0881.jpg
SAM_0882.jpg
SAM_0884.jpg
SAM_0885.jpg
SAM_0886.jpg

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.580 67 1
Mi się bardziej beczka z tej dwójki podoba . Co do oznaczeń że łatwopalny produkt przewożony to może być spożywka , teraz to nikt nie wie co je :ROFL:

SP9XUR

Znany użytkownik
Reakcje
862 1 0
Cóż ... nie ukrywam że na mnie pojazdy "WB" nie działają, ale efekt Twojej waloryzacji już tak, oba wyglądają prawdziwie (y)(y)(y).

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Cysterna dużo fajniej wygląda od firanki. Waloryzacja, jak zwykle, na duży pluuuus. (y)(y)(y)

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.577 47 0
Powoli kończą się modele WB, które zostają u mnie w kolekcji.Postanowiłem zostawić sobie jeden silos, jeszcze zastanawiam się nad drugim w malowaniu Knaufa.Zostały też wszystkie Magnumki, dzis tandem z Bohemii, w którym podstawową zmianą jest przemalowanie ramy w samochodzie i przyczepie ze srebrnej na czarno.

SAM_0872.jpg
SAM_0873.jpg
SAM_0874.jpg
SAM_0876.jpg
SAM_0877.jpg
SAM_0822.jpg
SAM_0823.jpg
SAM_0824.jpg
SAM_0825.jpg

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.580 67 1
Oba modele mi się podobają . Fajnym elementem w mercedesie jest ten narożnik i znaczek który ma barwy narodowe . Patrząc na magnumkę od razu widać typowo czeski styl :D