• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja cieżarowe - irokez46

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.577 47 0
Smaruje washem grubą warstwe i czekam chwile, ale nie do monetu aż wyschnie cały.Musi być jeszcze wilgotny i wtedy ścieram szmatą.Oczywiście trzeba to robić delikatnie tak aby nie zetrzeć całości.Niekiedy trzeba poprawiać kilka razy.Jak będziesz robił to lepiej każdą stronę osobno.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.077 387 20
Bułgar świetny, może trochę zbyt czarny ten wasch, ale reszta wygląda genialnie. Gratuluję.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.077 387 20
Kładziesz mnie na łopatki tymi modelami. Wyglądają jak w rzeczywistości. Pięknie zwaloryzowane. Po raz kolejny gratuluję wykonania. good2.gif

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.580 67 1
Actrosy świetnie się prezentują . Man też fajny tylko wydaję mi się że nie powinno być tyle washa na przodzie auta . Sam jeżdzę manem i nawet teraz jest upierniczony jak świnia to nie widać takich różnic pomiędzy elementami zderzaka . Cały czas mnie nurtuje pytanie dlaczego WB tak mało manów kupuje ?

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.577 47 0
WB chyba wogóle Manów nie kupuje i mnie też to nurtuje.Białego TGA dostali na testy z tego co wiem.Kiedyś w epoce F8 oraz F90 je posiadali a teraz jakoś nie mają ich w swojej flocie.

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.577 47 0
Nie tylko sprzedaje, ale też kupuje nowe Betze.Od kiedy tylko się ukazały to chodziły mi po głowie dwie Premiumki i ostatnia brakująca Magnumka.Modele dopiero na dniach zacznę robić po swojemu.Czerwona Premium otrzyma firankę z Magnumki a ta chłodnie.
SAM_0783.jpg
SAM_0784.jpg
SAM_0785.jpg

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Widzisz Wodzu ta choroba WB nigdy Cię nie opuści jesteś nieuleczalnie chory a nawroty są nagłe i niespodziewane :D.
Gratuluje posiadania tej świętej trójcy chyba i ja się skusze na to czerwone Premium :).