• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja cieżarowe - irokez46

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Fajnie wyglądają po waloryzacji z tym że w Manie kompletnie nie pasuje mi ta flaga Polski na bledzie. W Rico przydały by sie jeszcze pasy ściągające plandeke, był by to fajny detal. Ogólnie fajne po za ta flaga na Manie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.078 387 20
Rico to już klasyka, a po waloryzacji wygląda świetnie. No ale Man go przygniata wyglądem. Kapitalnie zrobiony. Brudzing zestawu - pierwsza klasa. Kapitalny model.(y)(y)(y)

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.577 47 0
I w ciągniku i przyczepie malowałem.Model uważam za jeden z trzech najlepszych autotransporterów Herpy.Nawet daję mu drugie miejce zaraz za hiszpańskim Betzem.

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.577 47 0
Dziś dwie holenderskie chłodnie z włoskimi ciągnikami.Zawsze mi się te dwa modele podobały i w końcu przyszła pora je "uzbroić" w dodatki.

SAM_0738.jpg
SAM_0758.jpg
SAM_0739.jpg
SAM_0742.jpg
SAM_0743.jpg
SAM_0744.jpg
SAM_0745.jpg
SAM_0746.jpg
SAM_0747.jpg
SAM_0750.jpg
SAM_0752.jpg

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.580 67 1
No teraz to bardzo elegancko wyszło . Wash jest trochę delikatniejszy przez co wygląda to bardziej realistycznie . Z tech dwóch modeli bardziej spodobał mi się ten poprzedniej generacji . Fajnym akcentem jest pomalowany na dole zderzak oraz te chlapacze z nazwą firmy pod nim . Tak trzymaj Piotrek (y)