• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja cieżarowe - irokez46

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.077 387 20
Kolejne świetnie zrobione modele. Oznaczenia, graty w kabinie i te światła na grillu to pełen realizm. Pięknie zrobione obydwa.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.580 67 1
Ja bym go bardziej podejrzewał o jakiś bułgar sat :ROFL: Bułgar bardzo fajny , dobrze by się prezentował na jakiejś dioramie "dzikiego parkingu" . Belg fajny , ale wydaje mi się że jest za duży odstęp pomiędzy koniem a naczepą . Jak tak to będzie dalej szło to choroba WB się jeszcze wróci i to ze zdwojoną siłą i Piotrek będzie kupował te modele które posprzedawał ;)

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Widać , że masz sporo wolnego czasu bo wysyp modeli zwaloryzowanych jest niesamowity, a troszkę pracy i chęci trzeba włożyć, żeby oko cieszyć. Fajnie pokombinowałeś, przynajmniej jest na co popatrzeć i coś zawsze podpatrzeć - dobra robota Piotrek. Tylko może mniejsze te pomarańczowe kropy w światłach, używasz "pomarańczowego klira"? Jak nie to spróbuj, efekt powinien być zdecydowanie lepszy.

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.577 47 0
Czasu mam mało, praca pochłania go zbyt dużo.Dlatego robię tylko takie waloryzacje bo to zawsze pędzelkiem w przerwie można machnąć.Kllira nie używam bo nie mam żadnego dobrego, ten z revella się do niczego nie nadaje.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.580 67 1
SK to kolejny klasyk gatunku . Bardzo fajnie upaprany model . Natomiast z tej prezentacji bardziej spodobał mi się tandem . Wszystkie szczegółowe elementy fajnie pomalowane . Mam małą słabość do zestawów w takich konfiguracjach .