• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
DAF z Huncargo to bardzo ładny model i zawsze mi się podobał. U mnie w kolekcji to była oczywiscie "obowiązkowa" pozycja ze wzgledu na ciągnik :D

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Witam,
dzisiaj dwa nowe nabytki :)

Actros MPIV Bring, model bardzo ogólnie bardzo mi się podoba, ale przed założeniem lusterek będę musiał kabinę rozłożyć i złożyć bo w fabryce coś im to kiepsko wyszło.

i kolejny Nor - Cargo Actros MPII

Pozdrawiam

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.312 387 20
Obydwa są świetne i obydwa się podobają, z niewielką przewagą Bringa.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Fajnie prezentuje się ten Actros z AWM. Jak widać znów AWM króluje pod względem oznaczeń. Dopatrzyłem się chyba oznaczenia jakiegoś na schowkach za drzwiami. No i do tego super barwy. Szkoda tylko że nie jest na kołach low, bo takie zestawienie to chyba częstszy widok w Skandynawii. I może przydało by się dodać osprzęt przy rami tak jak jest w Actorsie MP4. Ogólnie bardzo przyjemne modele i fajnie wyglądają na tej dioramce :)

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Dzięki za komentarze :)
MP IV ma oznaczenia na schowkach oraz pod wycieraczkami mały znaczek mercedesa jest srebrny co jeszcze bardziej nadaje mu uroku(w Herpie jest pod kolor kabiny i prawie nie widoczny), no ale jak pisałem już wcześniej jakość wykonania samego modelu pozostawia sporo do życzenia.

Reakcje
11.709 67 1
Typowy urok zestawu jak przypadło na prywaciarza za wschodniej granicy . Misz masz kolorów . Ile tego jeździ po naszych drogach . Chłodnia z tego zestawu prezentuje się najlepiej .​

sloth

Znany użytkownik
Reakcje
188 0 2
Bring ciekawy z tą zabudową,w AWMie rażą te tylne belki.
Szkoda że AWM nie postarał sie o zmianę belek na jakieś ciekawsze.
No a daf cf kapitalny składak,lubię najbardziej takie wynalazki:)