• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.705 47 0
Jakoś te puszki mi się Schenkera na nim nie widzą.Sam zestaw ciekawy.Kabina z czarnym zderzakiem i spodem wygląda chyba lepiej niż gdyby była czała w czerwieni.

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Powiem tak,ja na przeróbkach sie nie znam ale moje spostrzeżenia to:
-jak na ukraińca to ciezarówka super zadbana (oki to nowy nabytek przewoźnika)
- kontener na przyczepie zjechany życiem,a pierwszy tylko brudny
- przewody wyglądają na parówki;)
Sorki jeśli Cię uraziłem ale staram się porownywać do modeli pokazywanych przez innych chłopaków.
Zdaje sobie sprawe,że jak jak zaczne bawić sie w przeróbki to dam "ciała' i to równo:niepewny:

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Spoko loko :)
ale trochę się wytłumaczę

Powiem tak,ja na przeróbkach sie nie znam ale moje spostrzeżenia to:
-jak na ukraińca to ciezarówka super zadbana (oki to nowy nabytek przewoźnika)
Trochę głupio żebym nowego Actrosa " styrał" to raz, a dwa to przewoźnicy ze wschodu mają nie kiedy lepsze auta od polaków taka jest prawda

)
- kontener na przyczepie zjechany życiem,a pierwszy tylko brudny
- zrobiłem to celowo bo często gęsto widzę takie zestawy, rzecz gustu

- przewody wyglądają na parówki;)
- tutaj to się w pełni zgadzam, że szpetnie mi wyszło :) bo przed pomalowaniem zapomniałem trochę go rozciągnąć, i wyszło jak widać, a to był ostatni kawałek więc na razie musi taki zostać :(

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.709 67 1
Fajnie to wygląda , bardzo mi się to podoba ponieważ codziennie sporo pojazdów w takim wydaniu widzę , czyt. nowe auto i styrane kontenery poładowane .

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.596 109 2
Świetna przeróbka podoba mi się ale mimo że jestem wielkim miłośnikiem brudu i zajechania sprzętu to kontener na przyczepie jak dla mnie troszkę za mocno zmęczony , poza tym fajny.(y)

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Spoko wyszło, ale kontener za mocną farbą uświniłeś - bardziej wyschnięty pędzel , więcej kolorów i odcieni - ćwicz farbami wodnorozcieńczalnymi(można szybko umyć) - ja tak zawsze babram swoje - namieszam kilka kolorów a potem łączę, często też przy okazji dodaję własną ślinę (zwilżając pędzel) - czasami proste i dziwne sposoby dają całkiem fajne efekty. Powodzenia.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Tandemik pierwsza klasa. Swietnie się prezentuje. Poprawił bym przewód do przyczepy, może by go przymocować do "dyszla".

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Witam,
trochę mnie tu nie było ale nie próżnowałem w tym czasie :). Na początek nowy Willi Betz, chyba jeszcze tu nie pokazywany.

jutro CDN :)

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Model jak model - jak na WB to wydaje mi się,że trochę ubogi. Coś mi nie gra w tej naczepie i ładunku - tak nie ma na czym oka zawiesić, ale pewnie z innymi zestawami w tych barwach prezentuje się jak zwykle świetnie.

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Model jak model - jak na WB to wydaje mi się,że trochę ubogi. Coś mi nie gra w tej naczepie i ładunku - tak nie ma na czym oka zawiesić, ale pewnie z innymi zestawami w tych barwach prezentuje się jak zwykle świetnie.
Mi ten model podoba się przede wszystkim z tego względu, że nie jest to kolejna chłodnia czy plandeka i jak go postawić między innymi Betzami to wygląda naprawdę ciekawie.:)

Dzisiaj dwa "dziadki" Mercedesy Sk

Nor - Cargo

na razie bez lusterek bo czekam na nową gablotę

oraz moje ulubione WB

Pozdrawiam

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Maćku model Betza z drewnem jest naprawdę fajny ale szczerze mówiąc cena jest stanowczo przesadzona:eek:
Twoja kolejna prezentacja jest(y)

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Dzięki za komentarze

Maćku model Betza z drewnem jest naprawdę fajny ale szczerze mówiąc cena jest stanowczo przesadzona:eek:
Nie tylko tego, ale ogólnie z wszystkimi nowymi Betzami to trochę już przesadzają jeśli chodzi o ceny:mad: i dla tego coraz częściej patrze na modele w innych barwach bo są tańsze i często ciekawsze tak jak ten SK Nor- Cargo.

Dzisiaj kolejny Węgier i pewnie nie ostatni bo spodobało mi się to malowanie. :)

i tak przy okazji pochwalę się nowymi nabytkami :D

Pozdrawiam

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.596 109 2
Co raz większa flota się robi u ciebie na bazie.(y)
Gratuluję nowych nabytków, Daf mi się podoba będzie trzeba w końcu go upolować.;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.318 387 20
Huncargo ciekawy model. Całkiem fajnie wygląda razem z Betzami na Twoim parkingu. Podoba się.