• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Dzięki Panowie za miłe słowa.

Nie bałeś się ubrudzić WB? ;-)
Tydzień się nad nim modliłem, czy w ogóle go dotykać.;)

Tak przy okazji najnowszy nabytek :D
Model ogólnie bardzo fajny, tylko trochę nie podobają mi się te nowe felgi w przyczepie.

Jeszcze fota grupowa, co to prośba o nią była. Jeszcze dwa WB stoją w oddzielnych gablotkach.

Pozdrawiam

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Aby dogonić Irokeza jeśli chodzi o WB to bez trafienia szostki w lotto nie ma szans :D
Naprawdę nawet nie zamierzam w połowie się do Irokeza zbliżyć. Ze starszych modeli jest jeszcze tylko kilka które chcę. Więc problem bardziej polega na tym, że ciężko mi już trafić to co chce. :(

Nowy Giga fajny, ale za czysty przydało by się jakieś malowanie piast czy coś :) Gratuluję kolekcji :)
Może z czasem coś przy nim porobię, na razie zostanie oryginalny, żeby mi waloryzowanie Betzów w krew nie weszło :D

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Kurde, gablotka z Betzami wygląda świetnie, zazdroszczę kilku, choć nie ukrywam że sam wpadłem w małą "Betz'o manie" i pewnie te modele, które najbardziej mi się podobają kupie.
Co do Twoich waloryzowanych modeli to bardzo fajnie się prezentują. :)

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Robi wrażenie. Myślę ,że jak zaczołeś zbierać Betzy to uzbierasz potężną kolekcję. To chyba jedyny przewożnik który robi tak wiele modeli.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.103 158 2
Golas jak golas, ale nie ukrywam, że ciekawy model.
Oczywiście poprosimy o dodatkowe foty z bliska.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.598 109 2
Dobry model czekam cierpliwie na swój.;)
Malowanie mi się podoba i spotkałem już kilka razy taki zestaw na drodze.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.318 387 20
Model jest na prawdę pięknie odwzorowany. Niewiele brakuje mu do ideału. A że to polonik, to dla fanów obowiązkowa pozycja w kolekcji.