• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Odnosząc się do nowego Betza, to niestety tak jak pisze Maciek, duże rozczarowanie, ale to model na IAA więc nie musi być taki super-duper najwidoczniej :( szkoda bo mogli chociaż przy tej cenie dorzucić śmigło... do tej pory żółte pudełko gwarantowało więcej detali niż zwykłe czerwone, teraz i na to trzeba uważać :(

ostatni model to tak jak model idealny po którym nie ma sensu już zbierać cokolwiek :p świetny jest :)

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Bardzo fajne modele, Europe Flyer wyszedł bardzo ładnie, podoba mi się. ;) Co do Betza to również spodziewałem się czegoś lepszego... prócz detali dla mnie w oczy kuje również rama z katalizatorem Euro 3.

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Betz jak najbardziej na plus! Nie podoba mi się GPS oraz ADRy na naczepie ale to drobiazgi, powiedz mi, te przyłączenia do kabli na naczepie czyjej produkcji? TL-Modellbau? Szkoda, że Herpa nie robi burto-firanek w low-decku... wtedy model wyglądałby jeszcze lepiej.

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Betz jak najbardziej na plus! Nie podoba mi się GPS oraz ADRy na naczepie ale to drobiazgi, powiedz mi, te przyłączenia do kabli na naczepie czyjej produkcji? TL-Modellbau? Szkoda, że Herpa nie robi burto-firanek w low-decku... wtedy model wyglądałby jeszcze lepiej.
Część ADRów usunięta bo spieprzyłem jej totalnie, a przyłączenia są mojej produkcji:D, a dokładnie jest to kawałek wypraski po lusterkach.;) Jakiś czas temu myślałem nad zrobieniem burto-firanki low, ale pewnie szpetnie by mi wyszło i tylko zmarnowałbym naczepę więc dałem sobie spokój:)

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Witam,
dzięki za komentarze :)
Dziś drugi z moich Hartogh-ów, i raczej nie ostatni bo bardzo podobają mi się modele w malowaniu tej firmy. :)

i przy okazji Betz już z ładunkiem:D

Pozdrawiam

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.312 387 20
Hartogh-i fajne, ale ten Betz z ładunkiem wygląda bardzo fajnie.

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Ładunek pomysłowy, szkoda że sam go nie zrobiłeś...;)
A oba zestawy Hartogh'a o wiele ładniejsze po "tuningu" , bardzo fajnie że chce ci się bawić w "ozdobniki" - dzięki temu modele, nawet te dobrze już znane nabierają indywidualnych cech.
I nawet gdyby każdy pokazał Hartogh'a , to każdy byłby inny i to jest najlepszy powód do dalszego bawienia się w taki "tuning" . Super.