• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.284 387 20
Ciekawie się prezentuje ten zestaw. Fajnie, że ma numer flotowy na kabinie. Teraz dać mu tylko parę oznaczeń łącznie z blachami i w trasę.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.700 67 1
Widzę że na ten model silniej działa przyciąganie ziemskie :D Bardzo fajnie wyszło i mi się bardzo podoba , chociaż malowanie takie średnie . Brody się nie słuchaj i nie kombinuj z tym schodkiem :D

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Widzę że na ten model silniej działa przyciąganie ziemskie :D Bardzo fajnie wyszło i mi się bardzo podoba , chociaż malowanie takie średnie . Brody się nie słuchaj i nie kombinuj z tym schodkiem :D
No troszkę go obniżyłem.:)Przy tym modelu już nic grzebał nie będę ale, że na ambicję mi wjechał to pewnie przy następnym Roburze będę kombinował jak koń pod górę. :D

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Witam,
Herpa nie chce wypuścić kolejnego Betza to łaski bez, sam sobie zrobiłem.:) Model trochę Sci-Fi bo Betz ma czerwonego Dafa ale w tandemie.
Sorry za jakość zdjęć ale mój aparat to już totalna padlina, a i pora roku też nie pomaga.

DSC09619.JPG
DSC09623.JPG
DSC09633.JPG
DSC09669.JPG
DSC09645.JPG
DSC09655.JPG

11204984_877036492357885_3858650578971783362_n.jpg

Pozdrawiam:)

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Jak już robiłeś, to czemu nie pokusiłeś się o zrobienie tandemu jak w 1:1? :)

Lubię detale Twoich naczep- możesz trochę opisać procesy "produkcji" w dziale modelarskim?