• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.286 387 20
Ciekawa ta wywrotka. Podoba mi się tak zrobiony model. Bardzo realistycznie wygląda z tymi wszystkimi oznaczeniami.

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
W DSV najbardziej podobają mi się wzmocnienia ścian na rogach. Sam Daf jest wyjątkowy za sprawą tego że strasznie ich dużo na naszych drogach. To samo tyczy się kombinacji H. Essers + 45ft kontener z Centrum. :)
P&O również może się podobać lecz mi osobiście nie pasuje tak wysoko umiejscowiona tylna belka. Szkoda że fotki na takim domowym tle i przy sztucznym świetle, ale wiem że na porządną sesję nie zawsze jest czas. ;)

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
W DSV najbardziej podobają mi się wzmocnienia ścian na rogach. Sam Daf jest wyjątkowy za sprawą tego że strasznie ich dużo na naszych drogach. To samo tyczy się kombinacji H. Essers + 45ft kontener z Centrum. :)
P&O również może się podobać lecz mi osobiście nie pasuje tak wysoko umiejscowiona tylna belka. Szkoda że fotki na takim domowym tle i przy sztucznym świetle, ale wiem że na porządną sesję nie zawsze jest czas. ;)
Sesje zdjęciowe zawsze u mnie kulały, bo raz, że mam aparat jaki mam, a dwa to moje mieszkanie jest tak super położone że na zbyt dużą ilość światła liczyć nie mogę. Co do tej belki w P&O wydaje mi się, że jest chyba ok. Pogapię się trochę na nią i jak coś to ją dam ciut niżej.:)

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Duuuuuża prezentacja, Daf jest super, żywcem ściągnięty z naszych dróg za sprawą czego bardzo mi się podoba. Naczepa DSV również mi się podoba, gdyż mam podobną, tyle że Ty masz zderzak promowy a ja zwykły :). Volvo również mi się podoba, prawie jak moje za sprawą kalek na światłach czy obrysówki na globie. Tak jak Dyrdek napisał w sprawie Mana, dużo tego jeździ w tago jeździ w takim zestawieniu, sam mam chyba zdjęcie takiego Mana z reala mojego wykonania :). Bardzo obszerna prezentacja i sporo ciekawych rzeczy pokazałeś.
[DOUBLEPOST=1426528724][/DOUBLEPOST]
Sesje zdjęciowe zawsze u mnie kulały, bo raz, że mam aparat jaki mam, a dwa to moje mieszkanie jest tak super położone że na zbyt dużą ilość światła liczyć nie mogę. Co do tej belki w P&O wydaje mi się, że jest chyba ok. Pogapię się trochę na nią i jak coś to ją dam ciut niżej.:)
Aparat to jedno a światło to drugie :). Wystarczy zrobić podczas dnia zdjęcia, nawet na balkonie czy gdzieś aby tylko było więcej tego światła prawdziwego a nie sztucznego, a niestety trochę sztuczne światło psuje efekt.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.700 67 1
Jak dla mnie prezentacja pod względem jakości modeli , kapitalna . Daf świetnie się prezentuje z tymi naklejkami limited edition , zresztą chyba ich więcej po drogach jeździ niż zwykłych ;D Co do mana to chleb powszedni autostrady A2 , zresztą wygląda tak jakby był z niej ściągnięty . Volvo również na wysokim poziomie . Typowy podwykonawca jakich wielu na naszych drogach . Zresztą te zestawy ustawione koło siebie dają naprawdę widok taki jak na parkingu .

zyraf82

Znany użytkownik
Reakcje
36 0 0
Mi bardzo do gustu przypadł Man, bo Volvo na tapecie ma większość z nas :) Daf nigdy mnie nie kręcił, ale wykonanie wszystkich zasługuje na pochwałę!

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
No ładnie to wyszło, też mam w planach podobne zestawy, bo rozumiem ,że bazujesz na kalkach.
Mogę prosić fotkę przodu naczepy P&O.Kombinowałeś coś z tymi pasami mocującymi bok plandeki, bo jakieś takie odstające chyba są , czy mi się już w oczach coś robi...