• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Betz ostro idzie z tymi Volvami i tradycyjnie model jest warty uwagi, choć mi najbardziej póki co przypadł do gustu ten poprzedni. Konfiguracje coraz to różniejsze i ceny za nie coraz wyższe. :(:gwizd:

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
No z cenami to totalnie przeginają pałę:mad: ale to jest silniejsze ode mnie.:cry:

Witam, wiele ciekawych modeli, wykonanie na wysokim poziomie. Super sie to oglada :)
Mam tylko takie male "ale" co do Scanii R w barwach Heisterkamp'a ;) (http://forum.modelarstwo.info/attachments/dsc09007-jpg.247293/).
Grill w modelu jest od nowszej wersji niz by to wskazywaly zderzaki, ale poza tym super.(y)
Masz kolego oko(y). Zaoszczędziłem sobie pracy z malowaniem zderzaka i szczerze powiedziawszy nawet nie zwróciłem uwagi do teraz, że jest inny. Widać kiepski ze mnie fan Scanii.;)

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Witam,
temat trochę podupadł ale niestety brak czasu bo jak nie w trasie to ciągle coś.:(
Dzisiaj zaprezentuję kolejnego Betza. Budowlane to trochę nie moja bajka no ale zawsze to jakaś odmiana od kolejnej plandeki czy chłodni.:)

DSC09257.JPG
DSC09259.JPG
DSC09265.JPG
DSC09267.JPG

Pozdrawiam

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Betz jak Betz dużo detali w postaci tablic i świateł. Ale jak Betz takich wymaga to takie robią :D Fajnie że zastosowali już tą nową ramę i ciekawie wyglądają koła z czarnymi piastami. Chociaż moją uwagę przy tej prezentacji bardziej zwróciło tło. Pochwal się tym SK i Dafem :D

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
SK to świeży zakup, a przy Dafie trzeba jeszcze posiedzieć w zasadzie przy naczepie ale to musi zaczekać bo zaraz wyjeżdżam w trasę. Tak więc prezentacja za 2 tyg.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Pierwszy Betz od kilku miesięcy, który skłania mnie ku złamaniu zakazu nabywania kolejnych. Przede wszystkim pierwsza tak bogato wykonana czteroośka, no i idealnie pasowałby do moich MP3 z wannami. :podstepny:

leszek85

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Actros III generacji ładnie się prezentuje,ale jednak co patrze na te zdjęcia wpada mi w oczy DAF XF 105 SSC LIMITED EDITION,jest piękny.