• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.702 67 1
Trzeba przyznać że na prospekcie herpy ten model prezentował się słabo , a tutaj proszę taka miła niespodzianka . Szkoda tylko że kabina jest biała , a nie niebieska . Ogólnie rzecz ujmując to model wart posiadania i trzeba nad nim pomyśleć .

L

LUKASZ 87

Gość
Gdzie tym jezdzić ten zbiornik zostawisz przy pierwszym wyjezdzie z firmy krzak i na naszych koleinach - ale model świetny i te detale

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Gdzie tym jezdzić ten zbiornik zostawisz przy pierwszym wyjezdzie z firmy krzak i na naszych koleinach - ale model świetny i te detale
Coś w tym jest. Mamy w firmie dwa konie z kotłami 1500l łącznie i jak jednym latałem przez miesiąc to kilka razy serducho mocniej zabiło czy ich nie zostawię na nie których firmach.:D

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Model naprawdę bardzo bogaty w detale. Zrobiony na takim poziomie jak to większość Willi Betzów :) Jednak dla mnie najsłabszym punktem są koła. W ciągniku nie pasuje mi ich kolor, a naczepa to ze strony Herpy niestety porażka, opony za małe. A przerobić tez się ich za bardzo niestety nie da. Ale ogólnie model bardzo nadrabia detalami :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.292 387 20
Całkiem ciekawy ten zestaw. I tak jak to w zwyczaju u Willi Betza, mnóstwo oznaczeń i dodatków niesamowicie urealnia ten model. Podoba się.

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Volvo Willi Betz jest bardzo ładnie i szczegółowo wykonane(y)(y)(y) ,i na pewno zagości także u mnie wśród moich Willi Betzów :):);)..Na przykładnie Actrosa widać postęp AWM w ciężarówkach .:)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.292 387 20
Actros zrobiony świetnie. Idealnie pasuje do tej cysterny. Willi Betz-e jak zwykle, zrobione bardzo szczegółowo. Podobają się, ale i tak tym razem moim faworytem jest Actros.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.594 109 2
Świetne prezentację , podobają mi się te modele.
Najlepszy moim zdaniem Actros , wygrywa z Volvo mimo że Volvo ma ładniejszą kabinę.
Sam bym sobie to Volvo kupił ale jest na małych kołach więc odpada.

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Świetne prezentację , podobają mi się te modele.
Najlepszy moim zdaniem Actros , wygrywa z Volvo mimo że Volvo ma ładniejszą kabinę.
Sam bym sobie to Volvo kupił ale jest na małych kołach więc odpada.
Mi to akurat jeśli chodzi o modele to bardziej podobają się zestawy low, więc w mój gust trafili idealnie.:)
Jeśli chodzi o nowe Volvo i Betza to mogłaby Herpa jeszcze ten zestaw wypuścić.:D

10484272_462261610543426_968323887512894_n.jpg

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Volvo tak średnio mi się podoba na tych małych kołach, ale uroku detali jak zawsze w przypadku Betza, odmówić mu nie można. I ten zbiornik chyba jednak jest za duży dla tej konfiguracji, co widać też w porównaniu do zdjęcia prawdziwego FH. Volvo chyba nie montuje tak dużych kotłów do low decków. W moim chinolu, tez na małych kołach są ~ 800 litrowe. Za to wpadł mi w oko Vos. Udany model no i znane barwy.