• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Nawet nie poznałem, że Man jest z AWMu. Plus za sporo detali, kolor nawet nie przeszkadza, naczepa nie będzie wiecznie nowa, więc z czasem może wyblaknąć pod wpływem słońca i chemii na myjniach.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.595 109 2
Odpuść brudzenie.
Obecnie większość firm dba aż nadto o czystość swojej floty!
Brudzenie modeli to nie tylko zasyfienie pojazdu żeby wyglądał jak z bagna ( swoją drogą ja tak lubię) , ale także delikatne wasche i nieznaczne ślady eksploatacji , a ciężarówka jest czysta na paru pierwszych kilometrach po wyjeździe z myjni.;)( nie tylko ciężarówka)

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Brudzenie modeli to nie tylko zasyfienie pojazdu żeby wyglądał jak z bagna ( swoją drogą ja tak lubię) , ale także delikatne wasche i nieznaczne ślady eksploatacji , a ciężarówka jest czysta na paru pierwszych kilometrach po wyjeździe z myjni.;)( nie tylko ciężarówka)
Zgadzam się w 100% ale w tym przypadku niech zostanie czysty.
Fajnie,że napisałeś o swoim "zamiłowaniu" do brudzenia,a tym samym wyprzedziłeś mnie z odniesieniem do tego:)

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Panowie na dzień dzisiejszy zostaje jak jest. Jeśli jakieś brudzenie zrobię to bardzo delikatne.
Broda, że Ty lubisz auta jak wyciągnięte z bagna to ja wiem, bo kilka razy widziałem twojego Land Rovera:ROFL:

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Mam wielki dylemat który model miałbym wybrać jakbym musiał :eek: ale nie muszę i stwierdzam że wszystkie trzy są rewelacyjne i każdy bym chciał aby dołączyły do mojej gabloty :p:p .Gratuluje takich okazów :);)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Model rewelacyjny . Tylna belka świetnie wykonana , a felgi od AWM kładą herpe na łopatki .
Z tego co widzę to chyba są to felgi Herpy ale odpowiednio pomalowane ;)

A co do modelu to super prezentuje się ta belka ( sam z taką teraz walczę ) i ta paleciara. Ją tez sam robiłeś czy to jakiś odlew? Jedyne co mi nie gra to tylne drzwi. Fajnie wygląda ta kalka tylko szkoda że nie zgrały się na przykład z zawiasami które odstają. I mimo że ten Actros piękny z AWM nie jest to po Twoich przeróbkach wiele zyskał ;)