• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - jestrabh

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Świetny zestaw budowlany :) Dodatki,oznaczenia,koguty,halogeny i chromowane felgi dodają uroku temu modelowi :) Super jest ten MAN.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.567 67 1
Jak dla mnie świetnie to wymyśliłeś , tym bardziej że identyczne konfiguracje często można spotkać na drogach . Może nie są to te najnowsze many , ale poprzednich generacji w takich samych konfiguracjach . Pięknie wykonany zestaw .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.025 387 20
Budowlaniec na "full wypasie" chromowane felgi, halogeny... Piękny zestaw.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.025 387 20
Kraz jest świetny, co tu dużo pisać. Dobrze, że mam... ;)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.567 67 1
Kapitalny jest ten kraz , tylko jak na niego za mało załadowany :D Pamiętam jak byłem mały to po takim wozie jak wyjeżdżał z budowy to można było jechać taczkami i zbierać to co zgubił :D

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.025 387 20
Świetny jest ten Liaz. No i kapitalna naczepa. Co to za produkt? Podoba mi się ta niskopodwoziowa naczepa.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.475 109 2
Liazy mi się zawsze podobały jak na tamte lata to miały bardzo nowoczesny kształt który nie wiele się zestarzał :)
[DOUBLEPOST=1488405284][/DOUBLEPOST]A gdzie czarno-biała fota ?? :)