• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - jestrabh

OP
OP
jestrabh

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Świetny zestaw , te nasze forumowe Piotry tak mają że robią kapitalne modela potem je sprzedają :)
No i bardzo dobrze bo najpierw cieszy się ten co zrobił bo to potrafi i ma talent, a potem ten co kupił bo niekoniecznie posiada te umiejętności co poprzednik:) I co najważniejsze, u mnie stoi na półce wśród najwartościowszych modeli mojej kolekcji ;)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.567 67 1
Ten zestaw kapitalnie wygląda . Renia ślicznie się prezentuje jednak tutaj dla mistrzem jest ten kontener . Idealnie zwaloryzowany . Lekka rdza , zacieki , miejscowe remonty . Bellisimo.

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.850 4 0
Model zdecydowanie żywcem zdjęty z Polskich dróg. Taki typowy "dziadtrans" :ROFL:. Bardzo mi się podoba kontener, ale największą robotę robi drugi plan. MEGA szacun za prezentację (y).