• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Ciężarówki i inne z lat PRL-u

OP
OP
kuba007

kuba007

Aktywny użytkownik
Reakcje
1.040 1 0
He,he:) Nałóg to nałóg. I jak każdy może zrujnować finansowo.
Kolekcja prezentuje się zacnie(y) Zastanawia mnie tylko wielokrotna duplikacja tych samych modeli. Część jakiegoś większego projektu?
Dziękuję wszystkim za pozytywne opinie, co do modeli część zostaje reszta będzie przerabiana na koparki pod zamówienie.

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.817 40 1
To jestem pod wrażeniem Twojej aktywności. Bo ja jestem trafiony od poniedziałku i jedynie byłem w stanie parę modeli obfocić. Na więcej ani ochoty, ani siły nie mam:(

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.476 387 20
Robota "pali Ci się w rękach". Idziesz jak burza z modelami. (y) Świetne te miniatury.

OP
OP
kuba007

kuba007

Aktywny użytkownik
Reakcje
1.040 1 0
Rok temu gdy miał urodzić się wnuk podjąłem decyzję o kolekcjonowaniu skali 1/43, /sprzedałem 1/32/ po prawie roku wnuk już z uwagą słucha porad dziadka może kiedyś będziemy razem tworzyć makietę, czas pokaże
20220305_130957.jpg