• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Chętni do zakupu modelu EN57 od firmy Modela

OP
OP
G

Grzeju

Aktywny użytkownik
Reakcje
42 0 0
Jakby co, to nie ja dopisuje, tylko któryś z moderatorów... Ja zacząłem ten wątek, i tak wyszło że na moim poście tworzona jest lista. Nie mam co do tego żadnych obiekcji, tylko wyjaśniam tym którzy proszą o dopisanie do listy.

Piotrze... a co niby jest martwe? Modela co jakiś czas pokazuje co robi, przedstawia zaawansowanie projektu, możliwości malowań itd...

Paweł

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
96 0 0
A według mnie nie ma sensu robić listy. Po pierwsze mało kto pisze z imienia i nazwiska. Panuje tu anonimowość. Na miejscu producenta lub dystrybutora nie brałbym takiej listy na poważnie, bo każdy może napisać, że chce i tyle. Taka lista obrazuje co najwyżej jakie jest zapotrzebowanie na model. Zresztą listę należałoby zaktualizować skoro znamy już cenę.

Sugeruję tym co chcą zamówić pisać bezpośrednio do modo lub Irka i zamawiać podając swoje dane.
Pozdrawiam.

karol_mar

Znany użytkownik
Reakcje
71 1 0
Modo napisał wyraźnie, że będą przedpłaty, kiedy model już wkroczy w odpowiednie stadium zaawansowania i dopiero wtedy zweryfikowana zostanie prawdziwa liczba chętnych.

Dlatego nie ma sensu tworzyć i utrzymywać jakiejkolwiek listy.
Proszę się uzbroić w cierpliwość i zbierać pieniążki ;)

Rafał G.

Znany użytkownik
Reakcje
3 1 0
bstok70 napisał(a):
Witam :D ! Pożyczkę wezmę, ale kupię - piszę serio. Fakt zainwestowania w P. Milosza nie zwalnia mnie z obowiązku posiadanie modelu profesjonalnego od MODELA. Proszę nie skreślać mnie z listy. Czy planowana jest aktualizacja listy chętnych?
Ja udoskonalę model Milosa tzn napęd (w drodze), oświetlenie zaraz po 1 lipca, a następnie wnętrze i brakująca kalkomania z Alegratki. Ucyfrowienie zrobię jak na nie będę przechodził. W związku z tym i chęcią kupna EU43 ACME i EU44 Roco nie kupię modelu Modeli.

Rafał

bstok70

Znany użytkownik
MSMK
PGMK
Reakcje
1.918 47 1
gbbsoft napisał(a):
bstok70 napisał(a):
Witam ! Pożyczkę wezmę, ale kupię - piszę serio. Fakt zainwestowania w P. Milosza nie zwalnia mnie z obowiązku posiadanie modelu profesjonalnego od MODELA. Proszę nie skreślać mnie z listy. Czy planowana jest aktualizacja listy chętnych?

Ja udoskonalę model Milosa tzn napęd (w drodze), oświetlenie zaraz po 1 lipca, a następnie wnętrze i brakująca kalkomania z Alegratki. Ucyfrowienie zrobię jak na nie będę przechodził. W związku z tym i chęcią kupna EU43 ACME i EU44 Roco nie kupię modelu Modeli.

Rafał
bstok70 napisał(a):
Witam :D ! Pożyczkę wezmę, ale kupię - piszę serio. Fakt zainwestowania w P. Milosza nie zwalnia mnie z obowiązku posiadanie modelu profesjonalnego od MODELA. Proszę nie skreślać mnie z listy. Czy planowana jest aktualizacja listy chętnych?

Rafał
Poprzez zacytowanie mnie w tym kontekście poczułem się jak zdrajca P. Milosza. Nic bardziej błędnego. Oba EZT-y które posiadam, są dla mnie powodem radości i dumy. Tu raczej chodzi o to, co sobą prezentuje firma MODELA. Sam nie mam żadnego taboru tej firmy, ale inni Forumowicze określają produkty MODELI jako pochodzące z najwyższej półki. Mam podstępny plan aby jedną "miloszową gomulkę" przebudować później na wzór tej z firmy MODELA. Blaszki gpm nie zawierają wszystkich potrzebnych detali.

bstok70

Znany użytkownik
MSMK
PGMK
Reakcje
1.918 47 1
:oops: Oups! Nawet nie zauważyłem, że serwer za mnie wybrał rozmówców. Wcisnąłem "cytuj" i myślałem, że zacytuje tego Kogoś, kto pisał. A już jak poprawić post, to zupełnie nie mam pojęcia. Chyba już minęła godzina. Mam nadzieję, że nikt nie czuje się urażony :| .

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
2.074 201 22
daniel loko, widzisz kiedy powstał ostatni wpis w tym wątku? "Jedynie" dwa lata temu. Nie bez powodu aż tak dawno temu.
Chyba że sobie tylko żarty robisz, bo jak widać temat stanął totalnie i cisza zupełna od dawna zaległa.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 2