Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
I to w dodatku bez kierowcy się szaleniec wyrwał zeby nie było efektu lewitacji czasami dłubię w tym podłożu dioramy koleiny. Niestety często lewitacje widać dopiero na zdjęciu
I to w dodatku bez kierowcy się szaleniec wyrwał zeby nie było efektu lewitacji czasami dłubię w tym podłożu dioramy koleiny. Niestety często lewitacje widać dopiero na zdjęciu
No, na tyl lewitującym akurat nie widać, ze to pojazd autonomiczny...
Te koleiny to jest faktycznie rozwiązanie, ale tak jak pisałem, nigdy nie wiadomo co na tej dioramce stanie i w którym miejscu... No i faktycznie, dopiero na monitorze dojrzałem to uniesione koło, jak Maciej wspomniał, robiąc telefonem i obrabiając na tym mini ekraniku, guzik widać. Czasem nie widzę, że zdjęcia są nieostre lub ruszone... Wiem, że to nie usprawiedliwienie ale i tak się usprawiedliwiam
Witam. Dziś pokażę Mercedesa z trzyosiową niskopodłogową naczepą - lawetą. Kupiony za grosze niedokończony przez poprzedniego właściciela zestaw Kibri dostał nowe życie. Więcej w wątku ASTRO skleja.
Zapraszam do oglądania i komentowania.
PS. Wkrótce zdjęcia w naturalnym świetle.
Świetnie wyszło. Odratowanie zepsutego modelu jest prawdziwym modelarstwem. Lepiej wozić ciężary niż bezużytecznie być rzuconym w kartonie a później na śmietnik.
Gdyby nie było wiadomo że to modele, to mało kto by powiedział że to nie skala 1:1. Modele i zdjęcia fantastyczne i trudno tu zostawić tylko ocenkę "SUPER".
Gdyby nie było wiadomo że to modele, to mało kto by powiedział że to nie skala 1:1. Modele i zdjęcia fantastyczne i trudno tu zostawić tylko ocenkę "SUPER".