• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Budowlane ASTRO

OP
OP
Astro

Astro

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
10.245 301 15
I to w dodatku bez kierowcy się szaleniec wyrwał ;) zeby nie było efektu lewitacji czasami dłubię w tym podłożu dioramy koleiny. Niestety często lewitacje widać dopiero na zdjęciu ;)
No, na tyl lewitującym akurat nie widać, ze to pojazd autonomiczny...
Te koleiny to jest faktycznie rozwiązanie, ale tak jak pisałem, nigdy nie wiadomo co na tej dioramce stanie i w którym miejscu... No i faktycznie, dopiero na monitorze dojrzałem to uniesione koło, jak Maciej wspomniał, robiąc telefonem i obrabiając na tym mini ekraniku, guzik widać. Czasem nie widzę, że zdjęcia są nieostre lub ruszone... Wiem, że to nie usprawiedliwienie ale i tak się usprawiedliwiam :D

OP
OP
Astro

Astro

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
10.245 301 15
Witam. Dziś pokażę Mercedesa z trzyosiową niskopodłogową naczepą - lawetą. Kupiony za grosze niedokończony przez poprzedniego właściciela zestaw Kibri dostał nowe życie. Więcej w wątku ASTRO skleja.
Zapraszam do oglądania i komentowania.
PS. Wkrótce zdjęcia w naturalnym świetle.
PSX_20190619_025151.jpg
PSX_20190619_025320.jpg
PSX_20190619_025556.jpg
PSX_20190619_025421.jpg
PSX_20190619_025454.jpg
PSX_20190619_030415.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.817 387 20
Świetnie wygląda po Twoich przeróbkach. "Drugie życie" dane przez Ciebie będzie mu służyć. (y)

OP
OP
Astro

Astro

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
10.245 301 15
No tak u Astro nie ma zmiłuj, ledwie zestaw z OIOM-u wyjechał i już do roboty. A gdzie rehabilitacja ja się pytam ? :)
Rehabilitacja przez pracę :D
Świetnie wygląda po Twoich przeróbkach. "Drugie życie" dane przez Ciebie będzie mu służyć. (y)
Dzięki Maćku, choć nie wiem czy jest zadowolony, leżakował sobie w pudełku pewnie latami, a teraz ciąga ciężary... ;)

OP
OP
Astro

Astro

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
10.245 301 15
Powtórzę się po raz kolejny, świetnie wykonana praca!!! Zdjęcia pierwsza klasa, jednak słoneczny dzień jest najlepszy do robienia zdjęć w plenerze (y)(y)(y)
Dzięki. Szkoda, że brak czasu na wyciągnięcie eosa na statywie i na figurki. Można by się pobawić jak Marek na jego dioramkach...
Gdyby nie było wiadomo że to modele, to mało kto by powiedział że to nie skala 1:1. Modele i zdjęcia fantastyczne i trudno tu zostawić tylko ocenkę "SUPER".
Z tą skalą to chyba przesada, ale dzięki. Miło mi.
Długi weekend, ludzie ciała smażą na słoneczku a ty kur....ła tego DET-a ciągasz z roboty do roboty. Pomimo to fotki extra :):).
Pracować musi ktoś, aby smażyć mógł się ktoś.
Zdjęcia w plenerze wyszły rewelacyjnie. Może podmalujesz kierunkowskazy w błotnikach charakterystyczne dla SK.
Dzięki. A pewnie. Zapomniałem... :)