Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Witam wszystkich, bardzo wszystkim dziękuję za opinie i komentarze.
Nie zdążyłem przed majówką wrzucić fotek kolejnego modelu ciężko pracującego na moich dioramach, Kraza 256-B1 w barwach gdańskiego transbudu, zatem nadrabiam zaległości. Zwłaszcza, że pojazd poszedł pod młotek. Stary i sterany rupieć. Chętnych zapraszam do działu giełda i handel.
Model z zestawu ZZ Models, oświetlony podmakietowo. Proces powstawania całej serii Krazów można zobaczyć w wątku ASTRO skleja.
Model doczekał względnego końca. Mnóstwo frajdy miałem z tej roboty. Na szczęście pogódka dopisała i mogłem cyknąć fotki na dioramce.
Kazdy komentarz mile widziany.
Super wygląda, najlepszy przykład ile można wyciągnąć z niepozornego modelu. Muszę podziałać coś przy swojej bo teraz przy twojej to moja marnie wygląda ... Nie wiem czy wiesz, ale Hauler robi żywiczne koła do tych ładowarek.
Super wygląda, najlepszy przykład ile można wyciągnąć z niepozornego modelu. Muszę podziałać coś przy swojej bo teraz przy twojej to moja marnie wygląda ... Nie wiem czy wiesz, ale Hauler robi żywiczne koła do tych ładowarek.
Bardzo fajnie zrobiłeś tą ładowarkę. Waloryzacja na duży plus. Brakuje mi jeszcze większego ubrudzenia opon i resztek żwiru w bieżniku. Jakoś tak dla mnie za czyste te opony.
Bardzo fajnie zrobiłeś tą ładowarkę. Waloryzacja na duży plus. Brakuje mi jeszcze większego ubrudzenia opon i resztek żwiru w bieżniku. Jakoś tak dla mnie za czyste te opony.
i to jest celna uwaga, Maćku, mi też te opony jeszcze nie leżą, myślałem, że chodzi o połysk (i pewnie częściowo też) ale powinny być, przynajmniej w tej scenerii, brudniejsze. A mam patent na błotko, więc będę kombinował, jak... kurierek przyniesie drugi model
Dziś do parku maszyn budowlanych zawitał spychacz New Holland D180. Model metalowo-plastikowy. W sumie dość wiernie odwzorowany, jednak metalowa karoseria dość bułowata. Kupiłem go jako półzłom, w stanie rozkładu i podreperowałem ile mogłem. Wymieniłem żółte uchwyty, dodał em czarne. No i "zużyłem" i ubrudziłem nieco. Operatora nie dało się wsadzić, model był przez kogoś fatalnoe poprawiany i musiałbym go w tym celu bardziej zmasakrować... Co sądzicie?