Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Fajny model,pozazdrościć,ale czy on leciutko nie utyka podczas jazdy? .Co do samochodziaży,oj masz rację,wystarczy kupić model,pstryknąć fotę i już jesteś bohaterem
Bronco makiete mamy w tym samym stylu - to jest ultra realizm modelarski
no i SOUND w drugim video bardzo mi sie podobal tez przy takim lubie jezdzic.
To jest ZABAWA na calego.
Tak naprawdę Daniel zrobił mi dwie makiety - ta druga dostosowana krajobrazowo do wietrzenia hamerykańców. Masz rację, niepotrzebna jest ta moja refleksja, ma chłop rękę...
Tak naprawdę Daniel zrobił mi dwie makiety - ta druga dostosowana krajobrazowo do wietrzenia hamerykańców. Masz rację, niepotrzebna jest ta moja refleksja, ma chłop rękę...
Nie wiem czy Doliną Śmierci przebiega jakaś linia kolejowa, ale prezydencki SD70ACe na chwilę tam zawitał w celach pozerskich 32 cm szlaku to jednak ciut za mało by skręcić ciekawy film, zwłaszcza gdy lok zajmuje 27