• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Autobusy TomekM

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
9.987 68 0
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze :)
Kiedyś pokazywałem model Renaulta R4190 w wykonaniu REE-Modeles, w zasadzie cały czas miałem w planie kupno drugiego w wersji do ruchu
międzymiastowego z bagażnikiem dachowym, no i w końcu kolejna pozycja z mojej autobusowej listy "Must Have" odfajkowana ;)
DSC_1496.JPG
DSC_1499.JPG
DSC_1500.JPG
DSC_1503.JPG
DSC_1507.JPG
DSC_1513.JPG
DSC_1514.JPG

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
9.987 68 0
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze ;)
Bardzo miłe zaskoczenie ze strony Brekiny, Ikarus 66 w wersji trzydrzwiowej, nie sądziłem że się na to szarpną. Może kiedyś doczekamy również wersji
3-0-3 ?
Raczej wątpię żeby się ukazał model w malowaniu WPK Katowice, dlatego kupiłem z granicznego miasta, bo z Berlina to pewnie Piotrek @Irokez46
nam zaprezentuje.
Zamiast uganiać się po internetach za zdjęciem oryginału, wrzucam Wam fotkę Neoplana z nostalgiczną okleiną ;)
A1.jpg
DSC_1431.JPG
DSC_1433.JPG
DSC_1435.JPG
DSC_1436.JPG
DSC_1437.JPG
DSC_1438.JPG

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Autobusy 23
Autobusy 18
Autobusy 16
Autobusy 9