• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Autobusy TomekM

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.008 68 0
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze ;)
Dzisiaj model który spędzał mi sen z powiek, za pomoc w sprowadzeniu serdeczne dzięki Piotrkowi @Pioter234 .
Eagle10 w malowaniu Greyhound,, czyli już z lat osiemdziesiątych, wcześniej wszystkie orły popylały w barwach Continental Trailways.
Wyczytałem w internetach że zawieszenie tego autobusu miało taką dziwną przypadłość, kompletny brak wychyłu na boki nawet przy pokonywaniu zakrętów z większą prędkością, natomiast przy pokonywaniu nierówności poprzecznych strasznie bujało w osi wzdłużnej, do tago stopnia że co lżejsi kierowcy podkładali klocki pod fotel co by ich nie wyrzucało z fotela.
https://flic.kr/p/oJEDtj
DSC_1554.jpg
DSC_1555.jpg
DSC_1556.jpg
DSC_1557.jpg
DSC_1560.jpg
DSC_1563.jpg
DSC_1568.jpg

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.008 68 0
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze ;)
Trochę Europy tym razem, Mateusz już co prawda je pokazał, za jakiś czas pewnie się i Piotrek pochwali, ja je też musiałem kupić póki są w sklepowej cenie. Citaro G z 2019 roku w barwach Hamburger Hochbahn;
a1.png
DSC_1526.jpg
DSC_1528.jpg
DSC_1530.jpg
DSC_1531.jpg
DSC_1533.jpg

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.008 68 0
Będą Panowie jeszcze amerykańskie, proszę sie nie bać, z tymi z Hamburga to już jest tak że w przypadku limitowanych (jak ta) edycji, lepiej kupić od razu niż przepłacać potem u spekulantów. Nawet jak mi się z początku nie podoba to i tak wolę go mieć, podobać się zacznie później, a kasa zostaje w kieszeni;)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Autobusy 23
Autobusy 18
Autobusy 16
Autobusy 9
Autobusy 4