Witam kolegow. Z racji tego, ze mam angielski windows nie napisze ani slowa poprawnie dzis, przez co czuje krwawa zemste administracji
Mialo byc duzo planow, a skonczylo sie tym ze mnie okradli z portfela w Las Vegas. Tak wiec zostalem z 2 dolarami, i gdyby nie pomoc ludzi ktorych znam z festiwalu Burning Man bym wyjadal w smietnikacvh w Las Vegas. Wszystko w portfelu, kasa, karty, prawko, dowod, wszystko po prostu. Dobrze ze telefon zostal i wi-fi w kasynie. Kumpel przyjechal po mnie jadac 5 godzin w jedna strone. Ambasada poki co nie odpisuje, napisalem do nich w ten sam sposob i pewnie olali analfabete. Kart nie moge zablokowac bo nie dostaje sms z banku, do zalogowania sie. Tak wiec co dalej bedzie nie wiem, moze byc tak, ze nie wroce o czasie i mnie wywala z roboty w PL. Zycie.
No, ale z tego Vegas mnie ewakuowali, posiedzialem w takiej miescinie Temecula, wsadzili mnie w pociag na swoj koszt i wyslali tam gdzie mam rzeczy, Czyli kolejna trasa w San Joaquin Amtraka tyle, ze w 2 strone niz wczesniej. Niestety po nocy wiec duzo nie widzialem, no moze z gory yardy kontenerowe w LA gdzie bylo ich milion i sklady na yardzie. Wysiadalem w Modesto. I popatrz, Stara maszyna parowa wielka jak szatan.
Nie mam pojecia co to za model, ale jest potezna choc i tak to nie Big Boy. Kola 2 metry minimum, a caly kociol ze 4, to razem z 6 na wysokosc, tender cos jak 3/4 wagonu osobowego u nas choc wiadomo, gabaryty ogolne wieksze. Wrzuce pare fotek z telefonu bo nie mialem aparatu ze soba w feralnym Las Vegas.
Jakby sie komus chcialo to prosze skorygowac ten tekst na "nasiejszy". Bo nic na to poradzic nie moge. Moge zrobic screena ze jest tylko jeden jezyk w windzie
A tymczasem pare fotek.
Z pozdrowieniami.
Maciek "Magic"
Zobacz załącznik 919354
Zobacz załącznik 919355
Zobacz załącznik 919356
Zobacz załącznik 919357
Zobacz załącznik 919358
Zobacz załącznik 919359
Zobacz załącznik 919360
Zobacz załącznik 919361
Zobacz załącznik 919362