• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny ALBERT-MODELL - modele wagonów typu 408S

jackh

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
A mi wyciągało pozycje z koszyka, jak zacząłem sprawdzać o co chodzi to znikały kolejne pozycje i w końcu złóż zamówienie a koszyk pusty - i po zakupach

Pawelec PKP

Znany użytkownik
Reakcje
1.293 93 9
A mi wyciągało pozycje z koszyka, jak zacząłem sprawdzać o co chodzi to znikały kolejne pozycje i w końcu złóż zamówienie a koszyk pusty - i po zakupach
Ja to włożyłem dwa różne zestawy do koszyka o_O niestety zdublowałem jeden zestaw i chciałem cofnąć...
Jak się wycofałem to już żadnego nie mogłem kupić :mad: .... Smutne

Reakcje
190 34 1
Może jeszcze się uda - powodzenia
Nowości Albert Model
- UWAGA - modele zostały wyprzedane - w związku z tym, że niektórzy
klienci zamówili po więcej niż jeden zestaw każdego numeru
- po "zrobieniu porządków" z zamówieniami jutro w piątek
po godz. 18.00 w sprzedaży będzie jeszcze po kilka zestawów

am-70

Znany użytkownik
Reakcje
7.006 121 1
Dziękuję koledze @OLF za wyczerpujący wykład z "ekonomii modelarskiej" rodem Albert Modell/PMR-Modele.
Dzisiejsza sprzedaż w rybnickim sklepie Świat Modeli w całej rozciągłości potwierdziła jej słuszność. BRAWO!
I tylko naszła mnie taka refleksja, że całe na szczęście inni producenci/dystrybutorzy modeli, koszul, bluzek, szklanek, telewizorów, telefonów, samochodów etc. jej nie stosują. Bo byłoby słabo:(

robertmuszka

Znany użytkownik
FREMO Polska
H0e
T M M
Reakcje
4.341 171 19
Dziękuję koledze @OLF za wyczerpujący wykład z "ekonomii modelarskiej" rodem Albert Modell/PMR-Modele.
Dzisiejsza sprzedaż w rybnickim sklepie Świat Modeli w całej rozciągłości potwierdziła jej słuszność. BRAWO!
I tylko naszła mnie taka refleksja, że całe na szczęście inni producenci/dystrybutorzy modeli, koszul, bluzek, szklanek, telewizorów, telefonów, samochodów etc. jej nie stosują. Bo byłoby słabo:(
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, wyprzedanymi modelami.
Kolega zacznie produkować sam i będzie modeli, ile tylko chętnych kupić.

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.390 504 30
Reakcje
142 1 1
Nie spróbowałeś lodów Ekipa ? :) Smak dzieciństwa, młodości ... Chodzi o to, że nie dawno dzieciaki pod wpływem "youtuberów" poszukiwały w sklepach i "wyrywały" lody Ekipa firmy Koral. Teraz to w Żabce spokojnie można już zakupić. Rynek pomału się nasyca. Ale szaleństwo nadal trwa z koszulkami, płytami, biletami na koncert... Analogia do "szalonych" zakupów "pudernic" i liczę też na "nasycenie" rynkowego popytu w tym temacie.

Laku

Aktywny użytkownik
Reakcje
441 25 1
Sprawić by śmieć był pożądany nie jest łatwo ;)
Tradycja stara jak swiat. W PRLu sam zbierałem puszki po napojach i się prześcigaliśmy z kuzynami kto ma fajniejsze. Kuzynka zbierała... sreberka z czekolad (nie opakowania tylko te sreberka z wnętrza).
W oczach niektórych, to że stare dziady kupują sobie kolejki też wydaje się dziwaczne, a jakby się dowiedzieli, że dorabiamy do tego "ideologie" o rewizjach epokach itp. to chwycili by się za głowę tak samo jak my z tymi papierkami :)