Ach, ekonomia Kalego: Kali nie kupić bo popyt to źle, ale Kali sprzedać drożej niż w sklepie bo popyt do dobrze.
Bardzo trudno polemizowac z taką hipokryzją. I chyba nie warto...
Bardzo dobrze, że kolega podał ten przykład bo on dobrze pokazuje do czego doprowadza taka filozofia sprzedaży, z którą mamy do czynienia w przypadku modeli Albert Modell.
Ps. Cenę ustaliłem na podstawie ofert, które są aktualnie zamieszczane na forum i Allegro. Nic więcej!
Ps2. Niestety mam swoje powody, o których nie chcę na forum pisać publicznie dlaczego się z tymi modelami się roztaję
Ps3. Wydaje mi się, że już chyba wszystko napisaliśmy o sprzedaży, dystrybucji modeli oferowanych przez Albert Modell. Naprawdę nie ma potrzeby zaogniania tej sytuacji, niepotrzebnych nerwów, bo w końcu zapomnimy, że jest to hobby, które ma nam dawać radość
Życzę koledze i wszystkim zgormadzonym na forum radości i fajnej zabawy związanej z modelarstwem
Ps4. Mam nadzieję, że kiedyś osobiście poznam kolegę i będzie możliwość w miłej atmoseferze podyskutowania o różnych problem związanych z naszym hobby. I w dalszym ciągu czekam na kolejne wpisy, bo wiedza, którą kolega posiada jest dla mnie imponująca.