Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ja sie nie znam na masle, które wypisujesz, pisze, to , co wiem i jakie mam informacje od ....... Mozliwe, ze lokomotywy sie rozeszły, ale jeszcze ich nie było u dystrybutora na Polskę.
Ale ten "staruszek" wcale nie jest taki zły z zewnątrz. Ja mam Kkemo/Tillig ST43-20 i nie narzekam na wygląd. Co do napędu, to wiele nie potrafię powiedzieć, jeździ i gra (mam z dźwiękiem) całkiem nieźle, ale jak jest z niezawodnością i trwałością nie wiem, bo u mnie głównie stoi w gablocie.
Chcialbym zobaczyc kilka numerow z poludniowo-wschodniej polski.Tutaj tak po macoszemu z taborem jest.
Bylo tam troche tych maszyn jeszcze do nie dawna.Czy bedzie taka mozliwosc by bylo cos z tego regionu ? Zobaczymy. Pasowaloby tez miec rumuna do rzeszowskiej bipy w koncu,bo tych troche tez jezdzilo.