• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny ALBERT MODELL - modele lokomotyw typu 060DA oraz serii ST43

m_zntk

Znany użytkownik
Reakcje
11.779 179 15
Stary tillig...w sumie nic się nie zmieniło poza lekką kosmetyką zewnętrzną. Kabiny są takie same jak w starych modelach bo to jest ta sama forma.

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.340 504 30
Ale ten "staruszek" wcale nie jest taki zły z zewnątrz. Ja mam Kkemo/Tillig ST43-20 i nie narzekam na wygląd. Co do napędu, to wiele nie potrafię powiedzieć, jeździ i gra (mam z dźwiękiem) całkiem nieźle, ale jak jest z niezawodnością i trwałością nie wiem, bo u mnie głównie stoi w gablocie.

Sebastian B.

Aktywny użytkownik
Reakcje
62 9 2
Chcialbym zobaczyc kilka numerow z poludniowo-wschodniej polski.Tutaj tak po macoszemu z taborem jest.
Bylo tam troche tych maszyn jeszcze do nie dawna.Czy bedzie taka mozliwosc by bylo cos z tego regionu ? Zobaczymy. Pasowaloby tez miec rumuna do rzeszowskiej bipy w koncu,bo tych troche tez jezdzilo.