• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Acidez - Osobowe

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.183 389 20
Fajny stary model E36. Tylko co on robi w Australii z kierownicą po naszej stronie? :gwizd::D

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Klasyczna trójeczka potrafi się bardzo podobać w takim klasycznym zestawieniu jak jasny metaliczny lakier
oraz czarne zderzaki z progami oraz listwami bocznymi wzdłuż drzwi. Jak dla mnie to był ideał herpy w połowie
lat 90-tych. Potrafił się podobać taki model. Dzisiaj niestety już jest daleko w tyle w nowych produkcjach herpy.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.183 389 20
Punto świetne. Wykonanie bardzo dobre. Czy producentem jest Ricko?
Fajne fotki z szutrowej drogi, tylko ten szuter trochę za gruby jak na tą skalę. Ja bym dał na nawierzchnię drobną ziemię (najlepiej taką zmiecioną z brzegu chodnika, tak, żeby wybrać najdrobniejsze ziarna) i było by dużo fajniej. Kłęby kurzu kapitalne. Jak możesz to powiedz z czego ten kurz? Czyżby to wata?

OP
OP
Acidez

Acidez

Aktywny użytkownik
Reakcje
819 0 0
Producentem Fiata jest Ricko i bardzo polecam ten model, bo wykonany jest świetnie. Nawierzchnia to szuter pod tory i rzeczywiście jest o wiele za gruby, a kurz to wata tak jak napisałeś. :)

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
397 37 5
Ujęcie z dioramy rajdowej fantastyczne a te kłęby kurzu GENIALNE !!! (y) Rzadko komentuję i nie jest mnie łatwo zaskoczyć i zaciekawić prezentacja czy modelem ale jak widzę coś takiego to obowiązkowo trzeba pochwalić. Gratuluję pomysłu i wykonania.(y)

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Super świetny rajdowy model znanego włoskiego zawodnika z tras serialu IRC/ERC. Wielkie uznanie za posiadanie takiego modelu bo u nas w skali to rzadkość jeśli chodzi
o rajdówki. Najładniejsze ze wszystkich rajdowych Fiatów malowanie i jedna z ładniejszych rajdówek w swojej klasie. Zdjęcia rewelacyjne. Pokazują pełen dynamizm i moc.

Korzonek

Aktywny użytkownik
Reakcje
130 0 0
Prezentacja na bardzo duży plus. Słyszałem już kiedyś o wacie, używanej właśnie jako kurz, ale nie wiedziałem, że efekt jest tak fajny. Punto bardzo fajnie wykonane.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
746 2 0
No to pojechałeś z tym kurzem. Pomysł SUPER!!! Co do modelu to kiedyś , parę lat temu zakupiłem takie Punto tylko czarne. I jest to model niczym nie odbiegający od innych. To sportowe jest wykonane starannie i godne polecenia.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.183 389 20
Producentem Fiata jest Ricko i bardzo polecam ten model, bo wykonany jest świetnie. Nawierzchnia to szuter pod tory i rzeczywiście jest o wiele za gruby, a kurz to wata tak jak napisałeś. :)
Dzięki za odpowiedź. Może kiedyś, jak czasu starczy, to skorzystam z pomysłu na kurz w naszej skali. :)