• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Acidez - Osobowe

OP
OP
Acidez

Acidez

Aktywny użytkownik
Reakcje
819 0 0
Bardzo dziękuję za tak miłe słowa. :) Nie spodziewałem się, że aż tak się to spodoba. :D Dzisiaj mam do pokazania dwa Focusy. Pogoda brzydka to i zdjęć ładnych nie mogłem zrobić. (n) Szkoda, że nie ma rajdowych kalkomanii w tej skali bo z takiego Focusa wyszłaby bardzo fajna rajdówka. :(
100_5821.JPG
100_5831.JPG
100_5834.JPG

OP
OP
Acidez

Acidez

Aktywny użytkownik
Reakcje
819 0 0
Fajne dwa Fordy Focusy w modnym białym kolorze Wykonanie do zaakceptowania, kółka trochę za małe na przyszłe rajdowe akcenty
Kółka są strasznie małe i będę musiał je zmienić, ale niestety nie mogę nigdzie znaleźć takich jakie mnie interesują. :( Na tych zdjęciach wyglądają jakby stały na samych felgach. :D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.172 389 20
Model bardzo ciekawy i fajnie, że został wydany w naszej skali, bo sporo tych samochodów na drogach jeździ.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.172 389 20
To fakt, jest zrobiony bardzo dobrze. Świetnie wyglądają oznaczenia, a i kolor karoserii jest kapitalny.

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Fakt, Audi A8 produkcji herpy w wydaniu dealerskim jest przepiękne. Wygląda jak oryginał ze względu na precyzyjnie odlaną
bryłę nadwozia. Na uwagę zasługują odlane w całości lusterka przylegające do karoserii bez tam jakiegoś wciskania po bokach.
Kolor standardowy dla Audi i wszystkie chromy na grillu i po bokach powodują, że model wygląda jak prawdziwy prosto z salonu.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
746 2 0
Projektanci kółek z Rietze nie popisali się!! Mam takowego w kombi i wygląda makabrycznie. Audi jest super modelem, ale nie zgodzę się że jest najlepszym modelem jaki Herpa zrobiła. A zrobiła takich super modeli wiele. Chociażby Alpina B7, Mercedes SLS czy ostatni Brabus BiTurbo.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.650 160 2
No niestety modelarstwo to nie jest tanie hobby , a w sumie to ja taniego hobby nie znam , no chyba że zbieranie grzybów.
Też nie... bo jak się zgubisz w lesie to za akcję ratunkową zapłacisz...albo jak spotkasz gdzieś przy trasie leśnego ssaka to też zapłacisz... i jeszcze możesz coś do domu przywieźć... :ninja:

Audiolka świetna. Chcę taką..

OP
OP
Acidez

Acidez

Aktywny użytkownik
Reakcje
819 0 0
Cześć :) Dzisiaj Audi A6 (od dziewczyny :gwizd:) które chciałem pokazać już dawno temu, ale miałem problem z kartą w aparacie i nie mogłem zrzucić zdjęć na komputer...
100_5904.JPG
100_5907.JPG
100_5908.JPG

Ah te zdjęcia... na aparacie wyglądały dobrze... :mad: