• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Acidez - Osobowe

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
Moim zdaniem model wykonany jest bardzo fajnie. Wystarczy dodać tablice i wyglądałby jak ta lala. ;)
Ostatnio na forum w osobowych tematach ludziska pokazują kosmiczne , Neo , Sparki i inne limitowane ręczne edycję i jak pokaże człowiek normalny poprawny dobrze zrobiony model to od razu że cienizna.;)
Się w dupach poprzewracało.
A fakt że fotki do bani ;):)

OP
OP
Acidez

Acidez

Aktywny użytkownik
Reakcje
819 0 0
Ostatnio na forum w osobowych tematach ludziska pokazują kosmiczne , Neo , Sparki i inne limitowane ręczne edycję i jak pokaże człowiek normalny poprawny dobrze zrobiony model to od razu że cienizna.
Się w dupach poprzewracało.
A fakt że fotki do bani
Neo i Sparki to i tak gówno warte... Zapłacisz tyle kasy i nie raz dostajesz niedorobiony model... Nie wiem co to ludzie w tym widzą. Poza tym nie można porównać A8 które pokazywałem wcześniej z A6 które pokazałem teraz, bo A6 to stary Wiking. Rozumiem jakby były z tego samego roku i taka różnica w wykonaniu by była. ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.168 389 20
Model bardzo fajny, a jak na starego Wikinga to i tak wygląda świetnie. A fotek nie mogłeś zrzucić, bo są po prostu nieostre i Twój komp pewnie nie chciał ich przyjąć. :D:ROFL::D

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Audi A6, który zaprezentowałeś całkiem ładny, ale Twoje zdjęcia na pewno nie podkreślają jego dobrego wykonania. Mogę tylko napisać, że białe wnętrze pasuje
dobrze do chyba ciemnego granatowego lakieru karoserii :) Napisałbym więcej gdyby były lepsze fotki. Tak muszę posiłkować się moimi tendencyjny tekstem ;)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.168 389 20
Bardzo fajny ten malutki roadster. Fajnie wygląda w tych kolorkach. Widzę, że szczegółowo zrobiony. To Busch?

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Bardzo ładny i dość nietypowy swym designem modelik Smarta. Dwuosobowy Roadster przykuwa uwagę przede wszystkim
wtrąceniami szarymi (srebrnymi) w błękitną metaliczną karoserię. Detale starannie odlane i wykonane. Boczne panele we
wnętrzu trochę ubogo wyglądają taj jak we Fiatach z wczesnych lat dziewięćdziesiątych ;) Busch wypuścił przyzwoity model.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
Świetny stary japoniec , kiedyś auta sportowe nie wiele się z wyglądu ( zewnętrznego ) różniły od seryjnych aut i to był piękny okres.
Też go mam ale mój tak nie kurzy.;):)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.168 389 20
Model bardzo fajny. Takich japońskich to w naszej skali prawie nie ma. Szkoda, że fotki takie nieostre. A kurz, ciekawy, tylko fajniej by wyglądał w kolorze nawierzchni.

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Piękny Galancik w malowaniu Ralliart Deutschland, czyli satelickiego rajdowego oddziału Mitsubishi z Rugby w UK ;)
Miniatura Mitsubishi Galant wygląda jak prawdziwa rajdówka i taka pozycja jest prawdziwą perłą w wyszukanej skali 1/87.
Zdjęcia super, szczególnie ostanie, gdzie zostawia za sobą tumany kurzu. Musiał grzać na Oesie Misiek chyba ze 180 km/h ;)