• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Acidez - Osobowe

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
747 2 0
No to jak to prezent walentynkowy to pewnie będzie stał w centralnym miejscu. Fajnie jak druga połowa pamięta co człowieka kręci.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.504 390 20
Gratuluję prezentu, a jeszcze bardziej tej kochającej. Model naprawdę fajny. Dzięki walentynkom, to już o jednego mniej do zebrania całej podkolekcji.

OP
OP
Acidez

Acidez

Aktywny użytkownik
Reakcje
819 0 0
Witam, dzięki za miłe komentarze. Dzisiaj kolejny model, który dostałem od dziewczyny. :) Jest nim Sprinter do przewozu:
węgla
Obraz 001.jpg

siana
Obraz 002.jpg

a zdarza się, że przewiezie też Malucha :D
Obraz 003.jpg

A tutaj już na poważnie
Obraz 005.jpg

Obraz 006.jpg

Obraz 004.jpg

Pozdrawiam ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.504 390 20
Sprinter bardzo fajny, tylko ten węgiel jakiś taki błyszczący. Najlepiej wygląda z maluszkiem.

OP
OP
Acidez

Acidez

Aktywny użytkownik
Reakcje
819 0 0
Potrzebowałbym do niego komplet kół ze stalowymi felgami od Volkswagena. Jeśli miałby ktoś na sprzedaż to proszę o kontakt na PW. :)

OP
OP
Acidez

Acidez

Aktywny użytkownik
Reakcje
819 0 0
Cześć. W najbliższych dniach zaprezentuję 3 modele z zestawu, który dostałem od dziewczyny jako przedwczesny prezent urodzinowy. :D :D :D

Volkswagen Transporter
100_5733.JPG

100_5735.JPG

100_5738.JPG

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Nie za często dostajesz modele od dziewczyny hehe:D ,gdzie taką znalazłeś ?:eek: bo moja była to nimi rzucała:mad: ,zołza:mad:..a tak na temat to bardzo lubię różne wersje tego VW .:):)

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Bardzo ładny model, obowiązkowa pozycja w kategorii dostawczych 1/87. Model wykonany pozytywnie
jak przystało na dostawczaka. Ma wszystko poukładane i na swoim miejscu. Malowanie i felgi na duży+