Nie do końca znam się na procesie druku laserowego, z tego co kojarzę proszek jest nakładany na papier i następnie wygrzewany. Miałem takie wydruki, które nie zostały do końca wygrzane i wtedy palcem można było toner zetrzeć. Działo się tak zawsze jak był włożony za mały format i drukarka nie była w stanie zakończyć procesu wydruku. Teraz kiedy wiem, że najmniejszy format jaki mogę wydrukować to 90x130 drukarka wykonuje swoje zadanie w taki sposób, że nadruk bardzo dobrze się trzyma. Toner biały to wyrób firmy Ghost i nie mam z nim problemów. Sam wydruk nie jest tak precyzyjny jak sitodruk i by uzyskać dobrą jakość oznaczeń czasami trzeba nakładać kalkę na kalkę o czym już tu wielokrotnie pisałem. Co do wydruku koloru to jest z tym zabawa. Najpierw drukuje na białej kartce i przy pomocy miksera RGB ustawiam kolor, by pasował do żądanej po wydruku barwie. Czasami tych zmian RGB i wydruków jest wiele ale jak to mówią cel uświęca środki. Można też kombinować ustawieniami drukarki ale tam jest mniej możliwości niż przy ustalaniu koloru bezpośrednio na rysunku.