Doceniam wykonaną pracę i do tego szybkie tempo. Ale, że w życiu nic nie jest idealne, to do tej "łyżki miodu" pozwolę sobie dorzucić łyżeczkę … konstruktywnych uwag. (...)
Jeżeli chodzi o wentylator, to na końcowym zdjęciu z wentylatorem i zamontowaną siatką, widać jakby wentylator był dość wyraźnie nie na środku. Wiem, że zdjęcie nie jest centralnie z góry, jednak wydaje się, że to nie jest jedyny powód tak dużego przesunięcia. Być może jest to wynikiem obniżenia wiatraka względem siatki ale chyba nie tylko.
Druga sprawa to uchwyty dla manewrowego - są one zbyt długie (wysokie) oraz za szeroko rozmieszczone, tzn. zbyt blisko krawędzi a za daleko od obudów reflektorów (wiader).
Co do zderzaków, to są one za płytko osadzone, tak jakby nie zostały do końca dopchnięte do płaszczyzny gniazd i wyraźnie widać część trzpienia, który powinien być całkowicie schowany.
Natomiast jeszcze co do uchwytów manewrowego to zwróciłem uwagę, że ładnie pionowo udało Ci się je ustawić, co widać na zdjęciu czoła. Ciekawe czy przy pomocy czegoś je ustawiałeś czy raczej tylko "na oko" a następnie, jak się domyślam, wkleiłeś.
Skoro już konstruktywnie znajdujemy nieścisłości w modelu to mogę dodać, że:
1. Wycieraczki są błędnie osadzone,
2. Poręcz między oknami - za duża,
3. Kurki węży powietrznych umieszczone nie po tej stronie,
4. Uchwyty pod zderzakami nie są przestrzenne,
Tak by można wymieniać i wymieniać ...
- 1
- 2
- Pokaż wszystkie