• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Zestawienie sklepów, gdzie można nabyć Skalę N w Polsce i i poza Polską (post nr 1 aktualizowany)

storch

Użytkownik
Reakcje
43 0 0
OOO Panie PRZEGINASZ - PRZEGINASZ i to mocno. Co czasem jest moją winą to jest moją winą i się do tego przyznaję ale tu jest przegięcie po stronie klienta!
To w takim razie teraz ja opowiem klientom jak Pan zamawia!
Otóż zamówienie jako zamówienie jest z nazwiska " Miroslav Lielbon ".......
.......Nie wydaje mi się to powodem do lamentu i paniki.
Dobry Wieczór.
W dniu dzisiejszym odebrałem przesyłkę i zamówione osie są bez zarzutu. Zatem zamówienie zostało prawidłowo zrealizowane, co dowodzi, że sklep działa RZETELNIE.
Przemyślałem sobie parę spraw i doszedłem do wniosku, że zareagowałem zbyt emocjonalnie i zbyt impulsywnie na początkowy brak kontaktu ze sprzedającym - bo kontakt -choć z opóźnieniem - to przecież nastąpił.
Dlatego też na ręce Pana Piotra chciałem złożyć PUBLICZNE PRZEPROSINY, a jego sklep polecić kupującym.

Storch

MisioPas

Aktywny użytkownik
Reakcje
596 4 1
oczywiście że mogą dodać. Trzeba tylko chcieć. Miałem ze 3-4 przypadki kiedy jakoś "się dało" i to bez problemu (fakt, że we wszystkich byłem jedynym chętnym ;).
W wiekszości jednak leniwi Niemcy (korekta techno) nie chcą wysyłać. Dlatego wolę kupować u Austriaków. Taniej i bardziej cywilizowani

Ostatnio modyfikowane przez moderatora: