• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Zdjecia historycznych lokomotyw w USA.

OP
OP
D

Dariusz

Gość
Widze, ze wycofalem sie w sama pore. Nowa formula forum jest tragiczna. Jakies dziwne male niewyrazne ni to zdjecia.... Ktos czytajac opisy ma watpliwosci do ktorego zdjecia jest dany opis.

OP
OP
D

Dariusz

Gość
Bardzo mi sie nie podoba nowa formula forum (zwlaszcza sposob czesciowego prezentowania zdjec w tych niewyraznych okienkach).
Ponadto bardzo nie spodobalo mi sie to, ze usunieto moj i Seby wpis dotyczacy sprawy pana Jerzego Majszczyka z Chrisem. Poniewaz pojawila sie mozliwosc kasowania wlasnych wpisow to postanowilem tego dokonac i usunac wszystko co tu napisalem. Na koniec prosze o mozliwosc usuniecia konta.

E

e-lektryk

Gość
Bo się tu szanowny Jeży udziela i dla tego wpisy twoje wyparować musiały, niestety to Polska jest i basta !!

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
368 2 3
Bo się tu szanowny Jeży udziela i dla tego wpisy twoje wyparować musiały, niestety to Polska jest i basta !!
Trochę nie znasz sprawy kolego. Pojawiły się jakieś groźby procesów sądowych i wpisy o których mowa zostały zabezpieczone a nie wykasowane. Tak więc nie twórzcie spiskowych teorii dziejów. Jeśli otrzymamy z sądu nakaz udostępnienia wpisów zostanie to przeprowadzone. Dlatego też na dzień dzisiejszy nie są one dostępne dla użytkowników forum.

E

e-lektryk

Gość
Ty corwin, co ty za kit wciskasz , jakie groźby ??? weź sie odpimpaj ode mnie i idź do sądu może popłaczesz to dadzą e-lektrykowi jaką grzywnę albo co ?
Ludzie opanujcie się , za dużo TV oglądacie.
Spadam stąd ostatecznie !!
Corwin proszę usunąć moje konto , zapewniam ciebie że więcej tu nie zawitam.
Do niewidzenia .

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
368 2 3
Ty corwin, co ty za kit wciskasz , jakie groźby ??? weź sie odpimpaj ode mnie i idź do sądu może popłaczesz to dadzą e-lektrykowi jaką grzywnę albo co ?
Ludzie opanujcie się , za dużo TV oglądacie.
Spadam stąd ostatecznie !!
Corwin proszę usunąć moje konto , zapewniam ciebie że więcej tu nie zawitam.
Do niewidzenia .
Co ty za głupoty piszesz. Naucz się może czytać ze zrozumieniem.. A jeśli chodzi o kasowanie konta proszę bardzo... straty z tego wielkiej dla forum nie będzie.

BoGneR

Znany użytkownik
Reakcje
3.468 29 2
Najlepszy temat poświęcony parowozom USA w polskim internecie. Szkoda, że nie jest kontynuowany. Często do niego wracam i czyta się z przyjemnością!